Hsp dirkalnika aluminija dvignili rezervnih delov blažilec za hsp 1/5 brushless otroški voziček 94059 (del št. 054009, 054010)

€22.87

€24.86

-8 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dostava Pogoji

Naročila, bo poslana v roku 7 delovnih dni po plačilu prejeli.Predmeti so bili poslani iz Kitajske (delno predmetov iz naše Španija skladišče) z Letalom, Kurirske, Ekspresne (ki temeljijo na vaše izbire), doseže večina držav v 7-35 delovnih dni.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje in mora biti tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, kot je določeno kot vodnik, preden jo da.Smo, da je vsak korak, da se zagotovi, da smo ladjo iz pravilne element, vendar pa bo priložnost, ko prejmete postavke, ki so drugačne od opisa.V takem primeru, bi radi, da vas prosim, kontaktirajte nas takoj in tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in smo tudi vrednost podjetja z vami.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi storitvami in naše daljinski upravljalnik avto proizvodov in rezervnih delov, prosim, pustite pozitivne povratne informacije z nami.To je zelo pomembno za nas, da visoko stopnjo pozitivne povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vsak problem na čas.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje vnaprej.

Druge Politike

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije z vami, ko prejme plačilo.Prosimo, kontaktirajte nas, če ste nezadovoljni s točko, potem ko ga je prejela.

Vse e-pošto in sporočila bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor v času, vljudno prosim znova pošljite vaš email in bomo odgovori t o, da boste čim prej.

Hvala & lep pozdrav!

Nič Hobi Ekipa

Oznake: losi udara rokavi, hsp rc, hobao, hsp, kamera za xiaomi redmi 4, 24v brushless motor, hobao vs, otroški voziček lupini, ALU, avto hsp

Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Daljinski Upravljalnik
054010 ZADNJI BLAŽILEC (DOLGO)
Orodje Dobave Orodja
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Shell/Ohišja/Krilo/Vodja
054009 PREDNJI AMORTIZER (KRATEK)
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
RC Deli & Accs Blažilec
DEL ŠT. 054009+054010
Nadgradnjo Deli/Oprema Blažilec
Za Tip Vozila Avtomobili
Številka Modela 054009, 054010
Application1 HSP 1/5 EP OTROŠKI VOZIČEK 94059
Application2 HSP 1/5 PLINA TOVORNJAK 94050
Material Aluminij

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi