Mestne Železniške Proge Križ Skladbo Straight Ukrivljen Železniške Gradniki Združljiv Vseh Znamk Mesto, Vlaki, Tiri Opeke Otroci Igrače

€11.59

€22.72

-48 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ime Izdelka: Mestni Vlak Spremljali Gradnjo Blokov, Certifikat: ABS / CE, CCC, EN71 Izdelek Package: PP Vrečka z Mehurček Safty Pakiranje Seznam vsebine: Opeke, bloki Opomba: Brez originalno barvo polje,uporabimo PE ali mehurček vreča za nahrbtnik, da je dobro in ga varujejo tudi.

SLIKA IZDELKA

MORDA VAM BO VŠEČ TUDI

NASVETI

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

PLAČILO

1.Sprejemamo Alipay na www.atticus.si. 2.Plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo. 3.Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 4.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

POŠILJKO

1.Naročila se obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju. 2.Smo le ladja potrdila, da naslov, Pls preverite, ali je vaš naslov, se mora ujemati vaš prejemnika naslov. 3.Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Predvsem v času turistične sezone. 4.Če še niste prejeli naročilo v roku 60 dni od plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali dostava informacije in odgovor, da boste čim prej.

Oznake: postavka lego city, moc, blok graditi vlak, lego progi vlak, Blok, kazi vlak, opeke vlak, železniške, lego železniški vlak, igrača vlak

Funkcija 2 juguetes educativos
Številka Modela 200702TP
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Blagovna Znamka KAZI
Spol Unisex
Material Plastični
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Opozorilo Chocking Nevarnosti, Ni primerna za otroke udarec 3 leta
Starostni Razpon > 6 let
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Funkcija izobraževalne igrače
Preverjanje pristnosti 3C ASTM CE
Vrsta BLOKI
Plastika Tip ABS
Poreklo CN(Izvora)
Razvrstitev Zbor

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi