Kmečka Tuš Zavesa Majhne španski Slog Temno Obarvajo Les, Vrata, Secret Garden z Naribanim Okno Slika Tkanine, Tkanine, Kopalnica

€13.91

€19.06

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v WOWHOUSE !Opis izdelka Material:100% Eco-Prijazen Poliestrskih vlaken Barva: Kot slika Velikost:(WidthxHeight) W90xH180cm W120xH180cm W150xH180cm W165xH180cm W180xH180cm W180xH200cm

Velikost po meri:Prosimo, kontaktirajte Prodajalca Pred naročajo Paketu:1 kos Tuš Zavese Cena je za 1 kos Tuš Zavesa Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina vašo kopalnico Prosimo, dovolite rahlo odstopanje zaradi ( 1-3cm ) obrobljanje.Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar pa različni monitorji in različnih svetlosti lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.

O Ladijski

1. Mi bomo poslali postavke v 1-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo se comfirmed z platfrom( To je po meri izdelka, torej, da ni mogoče preklicati po 2 dni).

2. Včasih, ne bomo sledili vaš izbrani dostava način, saj bomo izbrali najbolj učinkovit ladijski promet način za vas.Pustite, da ste prejeli izdelek hitreje.

3. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

4.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .Radi bi, da pomaga rešiti težave .

Po Prodaji Storitev

1. Če izdelka ne kot opis ali zdrobljen v tranzitu,prosimo, pošljite nam fotografijo,mi bo celotno vračilo ali poslati nov izdelek za vas.

2. Če parcela manjka ali nekatere izdelke manjka ,prosim kontaktirajte in nam pošljite slike bomo poslati manjkajoče blaga /parcela za vas, ali bi polno nadomestilo.

Povratne informacije

1.Če vam je všeč naš izdelek,lahko nam 5 star komentar in deliti s prijateljem.Vaš cenim, je v naši moči, da postane velika podjetja.

2. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov prosimo, da stik z nami, preden pustite komentar.Potrudili se bomo, da vam zadovoljni rešitev.

Oznake: japonski, zavesa tuš, odraslih božični klobuk, tkanine, tuš zavese chic, cortinas de, plovila lesa, dekor kmetija, obmorskih odklon zavese, umre zavese, zavesa za živo soba

Funkcija 7 Božič Dom Dekor
Funkcija 6 12 kos Kljuke
Funkcija 5 Kopalnica Dekor Zavesa
Funkcija Okolju Prijazno
Funkcija 2 Na zalogi
Material Nepremočljiva
Funkcija 8 Padec ladijskega prometa
Funkcija 4 Božič tuš zavesa
Velikost 180*180cm
vzorec Rastline, Živali,Risanka
Velikosti Po Meri Da,
Slog Ameriški Evropa
Funkcija 3 Brezplačna Dostava
Funkcija 1 Okolju Prijazno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi