2 Dvorišče 3 Vrstic, Crystal + Barva Ab Nosorogovo Pokal Verige Srebrno Podlago Z Nevihte Obleko Dekoracijo Trim Aplicirano Sew Na Oblačilo Torbe

€4.72

€5.97

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

(Visoka kakovost kristalno steklo, jasna sijaj, Visoka trdota zdravljenje, Obrabo ter odpornost na praske, visoki stroški izvedbe)

3 vrstic fancy Sew na nosorogovo

Uporaba: pribor za oblačila, čevlji, vrečke, nakit, poročni dodatki, itd.

Material: kristalno steklo, na dnu posrebreni, z nevihte podporo

Opomba:Spoštovani kupec.Vse naše blago brezplačno.. (Če je vse pakete, ki se izgubi ali odložiti, smo celotno vračilo, prosim, ne skrbite)

[fizično sliko]

Vrste fotografiranja, zaradi kamere, luči, itd.obstaja malo barve, pro, ki skrbno strel

črne barve:

Povratne informacije 1.Slika je bila posneta v naravi,vendar pa zaradi fotografiranja svetlobe, kota in barve prikaže, fizično in fotografije ,morda nekaj razlik!Zahvaljujemo se vam za vašo prijazno razumevanje. 2. Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas v času, se bomo potrudili, da bi odpravili težavo ASAP hvala. 3. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev,prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije za nas .

Oznake: mačka tshirt, pearl traku, kristali in biseri trim, ab zlato, cystal nosorogovo pokal verige, ab kristalno prevleko, zlato kovinsko prevleko, fila zavezat, fila čevelj, verige dvorišču

Številka Modela 9 mm široko nosorogovo verige 3rows diamant steklo
Velikost 9mm wide
Oblika KROG
Uporaba Oblačilo, ogrlice, obleke, čevlje, pribor
barve veliko barv, lahko izberete
Blagovna Znamka XINMILLIE
Vrsta Izdelka Okrasnih
Poreklo CN(Izvora)
Material kristalno steklo okrasnih
Okrasnih Tip Svoboden Okrasnih
Slog flatback
Tehnika Sew-Na

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi