Epilator Laser LED 900000 Flash Stalno Neboleč Foto Epilator Odstranjevanje Dlak Komplet Ženski Epilator Bikini Depilation Odstranjevanje Dlak

€26.19

€39.67

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Depilator IPL Načelo

Laser Epilator Opis: 1. Ustrezno : 100~240V delovna napetost, ki je primerna za vse države v svetu. 2. Neboleč: Pet Nastavljiv optimalno raven energije v skladu s kožo tolerance.Zagotavlja nežno zdravljenje brez bolečin in enostavno , brez ranjavanje kože.Lučka LED jasno kaže raven energije. 3. Hitro in velikih obdelava površina : valovna dolžina >510um,3 cm2 spot velikost ne prevelika ali niti premajhna za vse telo krivulje, visoko učinkovitost in hitro, da le traja nekaj minut, da se odstranijo prekrivajoče regin dlake, ki je zahtevna za tradicionalne odstranjevanje dlak s 4. načinom. Varno: Ne vpliva na normalno znoj in izločanje sebuma 5.LED:8Gears 900000Flash Gumb:5Gears 600000Flash Paket Vsebuje: 1 x IPL Dlak odstranjevanje barve 1 x Lase strgalo 1 x zaščitna Očala 1 x Adapter Plug 1 x Uporabniški Priročnik

Intenzivnost Ravni in Kože, Barvo, Kontrast Tabela

★ Uporabo za 6-10 krat kot odstranjevanje dlak cikla. ★ Uporabite enkrat vsaka dva tedna za do šest krat ★ Uporabite enkrat vsake štiri tedne, ko uporabljate 6-10 krat ★ Če ste našli nove tanke lase rastejo po tem, ko ga uporabljate, deluje enkrat vsake 2-3 mesece na tem kraju, in še naprej pridobivajo zadovoljujoče rezultate. ★ Pridobiti najboljše rezultate, je predlagal, da na področjih debele lase lahko uporabite večkrat v daljšem časovnem obdobju. ★ Se razlikuje od osebe do osebe, uporabljajo manj pogosto, ko območju las raste z majhno količino, približno 30%.

Las Postopek Upravljanja

★ V test pred uporabo Zelo je priporočljivo, da preverite za negativne reakcije s pomočjo kožni test 2 uri pred kakršnim koli las postopek odstranitve. ● Besedilo metoda: Na manjši površini kože na notranji strani nadlakti(medialno).Od nizko energijo, da se z visoko energijsko uporablja 1-2 krat na istem mestu.Po 2 urah, če imate občutek, rdečina, opekline, zbadajoče painor drugih simptomov, se posvetujte z zdravnikom pred uporabo znova.Na rahlo nelagodje, uporabite izdelek ponovno na nižji intenzivnosti nastavitev, owever če nelagodje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom pred nadaljnjo uporabo.

Operacijski Koraki

★ Očistite okna bliskavice, nato britje dlak na telesu in čisto preostale lase. ★ Zaženite napravo, izberite najboljše primerna intenzivnost ravni za odstranjevanje dlak. ★ Ko končate odstranjevanje dlak, naj bi se ohladi kožo z uporabo Ledu, vode ali hladno, vlažno brisačo. ★ Lahko uporabite toner za pomoč vaša koža zadrži vlago po odstranjevanje dlak. ★ Predloge o intenzivnosti ravni operacije za vse vrste kože in različnih delih telesa, glejte spodaj primerjavi tabeli. ★ Je močno predlagal, ne boste prepričani, večkrat na isti del kože.Moral bi flash manj kot dva krat zaporedoma samo na eno lokacijo.Delovanje frekvenčnega krat mora biti zmanjšana pri uporabi visoko energetsko intenzivnost, raven.Opomba: ● Uporaba za 6-10 krat kot odstranjevanje dlak cikla. ● Uporabite enkrat vsaka dva tedna za do šest krat ● Uporabite enkrat vsake štiri tedne, ko uporabljate 6-10 krat ● Če ste našli nove tanke lase rastejo po tem, ko ga uporabljate, deluje enkrat vsake 2-3 mesece na tem kraju, in še naprej pridobivajo zadovoljujoče rezultate. ● Pridobiti najboljše rezultate, je predlagal, da na področjih debele lase lahko uporabite večkrat v daljšem časovnem obdobju. ● Uporaba se razlikuje od osebe do osebe, uporabljajo manj pogosto, ko območju las raste z majhno količino, približno 30%.

Delovanje Naprave Opombe

● Ne flash bližini ali neposredno v oči, ko je v uporabi. ● Po operaciji, nekaj rdečico kože je običajen lahko ohladi prostor z ledu, vode ali hladno, vlažno brisačo. ● Ne očistite okna bliskavice neposredno s spray alkohola. ● Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi kozmetičnimi kot so voda gel izdelkov. ●Poskusite, da ne jedo svetlobo občutljivih živil med operacijo (kot je na primer špinača,cole gorčica, itd.). ● Za najboljše rezultate uporabite višjo energijo nastavitev.(Opozorilo - le po predhodnem navodila). ● Temnejšo kožo, vse kožne reakcije, morda ne bo tako očitno in reakcije so lahko zapoznele, v tem primeru zagotoviti, 2 uri čaka obdobje, ki je sledilo pred povečanjem intenzivnosti nastavitev. ● Nadaljuj, da skrbijo za vas kožo vlažilno in s pomočjo Sonca blok v običajen način, ko uporabljate ta izdelek. ● Izogibajte se UV svetlobo med uporabo in vedno zaščito svoje kože, ko v soncu.Tudi, poskusite, da bi se Izognili dolge izpostavljenosti računalnik sevanja pri delu, zaščito sebe s soncem blok ali za zaščito pred soncem. ● Naprave ne blokira vstop Zraka in hlajenje vtičnico tako, da ne vplivajo na hlajenje naprave. ● Lase zaljubljen v napravi, lahko povzroči nekaj praznih mestih, vendar to ne vpliva na delovanje naprave in jih normalno uporabljate. ● V poznem življenjskem obdobju, notranje stene Luči žarnice bodo prikazani različno black pojav, to je rezultat normalnega procesa staranja cevi.Ne skrbite, da še naprej uporabljate kot običajno v določenih parametrov. ● Ta izdelek ni neprepustna, preprečiti stik z vodo. ● Koli napake, takoj izklopite napravo, če ste našli na tovarniških za vzdrževanje. ● Ne uporabljajte in ne hranite naprave v bližini Močnih magnetnih polj, vlage dustor pri visokih temperaturah. ● Prepreči škodo in hranite zunaj dosega in pogleda na otroke. ● Prepove uporabo z drugo aplikacijo, ki je ne smete ● Prepoved drugih ljudi odpiranje to napravo, razen za naše pooblaščene osebe drugače ie lahko nevarnost električnega udara.

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. Slike(Nekatere realne slike), ki so prikazane samo za referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Oznake: hifu ultrazvok, odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, laserski kazalec, ipl, genitalni odstranjevanje dlak laser, ženske kopalke, epil laser, lescolton t009i, epil ipl, fringe lučka

Ime Intenzivne Pulzirajoče Svetlobe
Moč 36W
Material Matal, Iz Plastičnih Mas
Velikost 10cm x 15cm
Uporaba Pod pazduho
Številka Modela 900000 IPL
Poreklo CN(Izvora)
Vhod AC 100V-240V 50/60Hz
Postavka Vrsta Epilator
Certificiranje FCC
Vrsta Napajanja električni
Napetost 12V 2.5A
Blagovna Znamka KWD

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi