1.5 W Mini Solar Powered Vodnjak Vrt, Ribnik, Bazen S Solarnimi Plavajoče Vodnjak Na Vrtu Okrasni Vodnjak

€9.88

€14.75

-33 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

*1.Sončne vodnjak poganja sončna energija,ležeči vodnjak naprave črpalka.

*2.Ta izdelek uporablja visok izkoristek sončne celice in novih ščetk črpalka,hitro start-up, visoka učinkovitost, je prednosti močno stabilnost.

*3.Poleg tega, ko plava v vodi, brez zunanjega napajanja, enostaven za namestitev, preprost postopek.

*4.Pogosto se uporabljajo v vrtu, ptičje kopeli, majhen ribnik vode cycleoxygen, rockery vodnjak in drugih mestih.

*5.Namestitev je preprosta, preprost za uporabo, tako dolgo, kot je sončna svetloba, voda, črpalka je lahko začel delati.

*6.Ta sončne brushless črpalka sprejme Holzer element z visoko občutljivost in nizko porabo energije, visoko učinkovit, inteligenten vožnje elektronsko vezje.

*7.Oblikovanje volute v tekočino mehanike se uporablja za zmanjšanje odpornosti pretok vode, tako da je izkoristek sončne vodna črpalka celovite uspešnosti 20% več, kot je tradicionalno strukturo.

*8.Uporabnost modela rešuje pomanjkljivosti, težko se začne, nizka učinkovitost in slabe stabilnosti trenutne brushless solarno črpalko.

*9.Vodna črpalka je lahko povezana z šobe različne oblike in različne vodne vrste so odleteti.

Specifikacija:

Moč sončne baterije:6V , 1.5 W

Moč črpalke:6V , 1.5 W

Max pretok kakovost črpalka:190L/h

Max dvigalo za črpalke:100cm

Max vode višina:60 cm

Namestitev: Postavite črpalko popolnoma v vodo z njim ni šoba nad vodo, Se prepričajte, da črpalka je omejeno trdno na dnu vodnjak, da bi se izognili vibracije.Priključite priključek črpalke v priključek solarni panel izhod.Dal sončne celice pod dovolj sončne svetlobe in bi bilo bolje, da obraz neposredno na sonce.

Pozor:

Bodite prepričani, da bo dovolj vode v vodnjaku,še posebej ob sončnih dneh;vedno črpalka pod vodno gladino.Zamenjajte vodo pogosto, da čiščenje vode, da se prepreči morebitno umazanijo, da ovirajo črpalko.Bodite previdni, za zaščito sončne celice, da se prepreči kakršno koli škodo.Hranite na površino sončne celice, čiščenje nenehno.Izjava: Smo ni odgovoren za naslednje napake: Pod sončno svetlobo z določeno vode, Pogon črpalke napako moč dobavitelja, Prek jedke ali umazane vode.

Opozorilo:

Če izdelek ne deluje,obstajata dve rešitvi:

1. Ne dajajte v vodo,neposredno sonce močno(vsaj po 10 am),poskusite storiti, če se bo izkazalo,.

2. Poskušajo knock na motor,pustite, da se motor ponastaviti,in nato držite motor.

Paket vključuje:

Solarno črpalko * 1

šoba * 6

šoba znanja * 1

adapter * 1

navodilo * 1

Oznake: vodnjak sončne, vodnjak slap, sončne vir, dekor vodnjak, vodnjak sončne vode, vodnjak soba, vodnjak v zaprtih prostorih, vodnjak vrt, sončna, vodnjak z vodo, tabela slap

Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi