Anpviz 30X Zoom PTZ IP Kamera 2MP Prostem Varnosti Vremensko IR Razdalja do 50 m Podporo Zaznavanje Gibanja H. 265 ONVIF P2P

€102.78

€128.48

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Obvestilo pred nakupom: Davčne&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot www.atticus.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

2MP 1920*1080 Pixel HD Ločljivost Izhod

Z 2MP HD ločljivost,Vse kamere, ki zagotavlja neverjetno svetlo in ostre slike v realnem barve, ki omogoča, da vidite vse predmete, ki zelo jasno.

Močan 360 neskončne Pan, 90 Nagib, 30X Optični Zoom

Ta fotoaparat lahko zajame video posnetke v 5MP super HD kakovosti, ostrejši & jasnejše slike; in to je lahko vrtenje 360 vodoravno 90vertically, ki zajemajo širša področja, le z eno kamero, in ni slepa pega levo. 30x optični motorizirana zoom vam omogoča, da povečate prikaz, da prikažete več podrobnosti o oddaljenih predmetov, brez ogrožanja kakovosti slike ali za zoom ven, da bi dobili širši in večji pogled (36°~100°).

Visoka kakovost nočno gledanje do 35 metrov, Nočni vid na daljavo lahko doseže 35 metrov.Visoka kakovost ir nočno vizijo nadzorne kamere zajem jasno video dokaz, kraje in sabotaže v nizko svetlobnih razmerah.Spremljajte varno domov, zaščito vas in vaše družine, in da se boste počutili sproščeno.

PoE – Enostavna Namestitev, Plug & Play pravi plug and play varnostni sistem!To zunanja oblika PoE (Power over Ethernet), z enim kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video prenosa signala.Enostavno ožičenje – ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike.Vrhunske H. 265 Stiskanje Videa Je H. 265 standard kodiranja omogoča snemanje do 4-krat dlje kot H. 264 z enako HDD.Na isto pasovno širino, je notonly prenaša jasnejše in bolj gladko video, temveč tudi prihrani več disk prostora, s tem prihrani veliko denarja za vas.

Visoko Kakovost 50m Night Vision Camera

5MP Super HD, IR kamera z vgrajeno 6pcs IR Led za doseganje neverjetno 50 metrov night vision obseg v temno, neverjetno PTZ funkcije povečali nočno opazovanje, HD slike in videoposnetke celo v temi, odlična rešitev za velike površine, kot so parkirišča, garaža, dvorišče, dvorišču.

Vremensko kovinsko ohišje,pogosto uporablja za dom in na prostem Kamere Delovna Temperatura: -25°C ~ 50°C (-13 ℉ ~ 122 ℉) Inteligentni Zaznavanje Gibanja in Opozorila za Ta digitalni fotoaparat zazna, če je vsiljivec in sprožijo opozorila.To, boste o tem obveščeni v realnem času, da se prepreči ogrožanje varnosti.Enostaven dostop preko brezplačne Mobilne Naprave APP & RAČUNALNIŠKE Programske opreme, Ko greš zunaj,vam ni treba ni skrbeti za svoje premoženje security.By s to digitalno kamero sistema,lahko daljinski prikaz videa v živo hkrati na voljo kadarkoli in kjerkoli, z wifi/Mobilnega omrežja na pametni telefon/iPad/PC.Z brezplačno aplikacijo "Hisee" .Watch live streamov in si gledanju takoj, pomagali vam bivanje obveščeni, kadar koli, kjer koli.Delo z Hikvision&Dahua&Anpviz NVR ONVIF Skladnosti & Hikvision Združljiv-ONVIF določa skupne protokol za izmenjavo informacij, omogočiti večjo interoperabilnost v multi-vendor omrežja, video sistemi, Kot Swann, Lorex, Qsee, Dahua, Amcrest NVR, Itd.Najbolj pomembno je, da je Hikvision Združljiv, plug and play z Hikvision NVR; Enostavno nastavite.Blue Iris, Ispy, Mejnik podprte, NAS, QNAP,programska oprema NAS podpira.

Vloga je povezovanje z Hikvision NVR ( DS-7608NI-I2/8P za Primer )

Nobene druge dodatne dejavnosti, ki so neposredno poveže naše Anpviz 5MP kamero Dome Varnostna Kamera Hikvision NVR POE vrat.Hikvision zasebnih sporazum, ki bo poskrbela, da "Play & Play" takoj.

High-End Quaity Garancija: Vse naše blaga, ki so narejeni po VRHU proizvajalec na Svetu.

7-24 poprodajne storitve: Imamo odlične prodaje in poprodajnih ekipa za podporo vam.

Hitra dostava: imeli Smo zgradili HU, DE, ES, AU, NAS Skladišče.Večina naših postavke so stanja na lokalni ravni, da poskrbite, da hitro dostavo.

Strokovno Ekipo, saj 2006: To je vaša najboljša izbira za spletno trgovanje.

Stranka uvoznih dajatev in Davka ( DDV), ki NE VKLJUČUJEJO : Kupci, ki morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Daljinsko dostave polnjenje: Če je vaš naslov na daljavo, boste morali plačati dodatne stroške prevozov ali pls, da nam drug naslov, ki ni oddaljeno.

Specila za ruski prijatelji: ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot www.atticus.si Premium Ladijski promet).Drugače www.atticus.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju dostave.

15 mesecev garancija za večino izdelkov od datuma nakupa.

V garancijskem roku lahko obrnete na našo tehnično podporo, ekipa kadarkoli s sporočilom; E-pošta, Telefon; Skype; Facebook; Youtube.

Izdelki se lahko vrnejo za vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni od datuma nakupa.

Vrnjeno blago mora biti nerabljeno,v originalni embalaži in vključujejo vsi dodatki.Shipping stroški so nevračljive.

Oznake: dava ip kamere, vrata luknjo kamere, zaznavanje gibanja, ip dome kamere na prostem poe ptz, crimp rj 45, ptz, anpviz poe, onvif, kamera video, fotoaparat na prostem, azbox

Objektiv (mm) 4.7-94mm
Tehnologija Pan Tilt Zoom
Dimenzije (L x W x D)(mm) 225*245*200mm
Poraba Energije(W) 25 W
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Stenski Nosilec Strani
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0.01 Lux
Blagovna Znamka anpviz
Stiskanje Video Format H. 265
Audio Izhod NOBEN
Številka Modela AZ-IPZ45230E
TF Kartica NOBEN
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Shranjevanje NOBEN
Namestitev Strani
Napajanje S POE tehnologijo
Opozorilo Dejanje Lokalni Alarm
Certificiranje CE
Milijona slikovnih pik 2MP
barve Bela
Poreklo CN(Izvora)
Senzor CMOS
IR Razdalja(m) 50M
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Zorni Kot 100°
Visoke Ločljivosti 2.0 milijona slikovnih Pik
Vrsta IP Kamera
Slog Polje Kamere
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Napajanje(V) 12V

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi