Banggood 8306 5mW Red Dot Laser Izvrtino Pogled Kit Collimator za .177 - .50 Kalibra Puške Področje T6061 Aluminija Boresighter Pištolo

€12.26

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Postavka Specifikacije: -Model: 8306 -Moč: -T6061 Visoki razred aluminij zlitine v lepi črni mat -7 izvrtino nastavljiv adapterji, da se prilega vse .177-.50 kalibra -Vijaki že so nastavili v tovarni, ko center poravnava. -Za vse 0.177, da 0.50 pištole, puške, znamenitosti in puško področji - Bolj priročen in natančen kot področje uporabe in pogled za poravnavo.Enostaven za Uporabo! - Baterija: 1pcs CR2(14250) (baterija ni vključena)) - Dolžina: 165mm, Vodja Dia: 19 mm, Rep Dia: 4.2 mm Package: 1 x Laser Izvrtino Sighter (niso vključene baterije), 1 x Izvijač 1 x Allen Ključnih 8 x Nastavljiv Adapter Nasvetov, 1 x ročni 1 x Lepe Škatla za Shranjevanje Čas Poštnine Nasveti:

Vse paket, poslana s priporočeno pošto.s številko za sledenje lahko sledite paket statu.to je varnost varno tovora.Dobavni rok je približno 20--50 dni.Kot posledica različnih držav, politike in vremenskih in drugih razlogov.poslano drugačno državo ,čas poštnine bo drugačno.Je na vsa vprašanja.prosim, vas prosimo, da stik z mano preko ali sporočilo.hvala!

Povratne informacije:

Pusti negativne povratne informacije, je ne more rešiti problem.Obstaja veliko več pozitivne načine za fazo, to je približno dobre komunikacije Prosimo, da pošlje sporočilo, ki nam skozi www.atticus.si.bomo poskusili nas najbolje rešiti vaš problem.hvala!

O Davkov:

Bomo poskušali naše najboljše, da storitev, ki jo.Ker po meri pravila, ki se razlikujejo v vsaki državi, tarife in trošarine, davki, ki niso naša odgovornost in nismo usposobljeni za odgovore na vprašanja na to temo.Prosimo, raziskave vaši državi tarife in uvoz trošarine pred nakupom..

Oznake: e red dot sight, velika puška področje uporabe, banggood trgovina, laser, vrtina laser, zasnova laserskega, področje uporabe, riflescope hakko, pinup, znamenitosti optični

Izhodna Vrsta NOBEN
Blagovna Znamka Banggood
Uporaba Preklapljanje
Izhodna napetost NOBEN
Povezave Namizje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi