BL 12000 12000mAh Baterija Za Doogee BL12000 Telefona, Baterije Originalni Nadomestni + Številko za Sledenje

€15.74

€31.48

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

100% Preizkušen /, ki je na zalogi Vse parceli s številko za sledenje.Prosimo, obrnite na debelo, se cene, ugodno, cena bo na voljo za večino bi Zelo dobre kakovosti in za velike količine v zalogi zdaj.

Prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom. ( Ko ga kupite, ste sprejeli naslednji izrazi. )

1. Ko boste prejeli paket, prosimo ne odpirajte parceli takoj.Prosimo, uporabi mobilni telefon ali kamero, da posnamete celoten video.Če ste našli izdelek poškodovan,število izdelkov ni pravilna,Ali model izdelka ne ujemata.Prosimo, obrnite na našo družbo osebje takoj,vam bo dal zadovoljiv odgovor v najkrajšem možnem času.(Če ne snemanje full video,nam je Povedal, da je izdelek pokvarjen, število izdelkov ni pravica, model ne ustreza.Ne bomo priznali.Imamo razlog za domnevo, da kupec sam ni pravilno nameščen, da povzročijo škodo, Lažno poročilo izdelek količino.Upam, da boste lahko razumeli.) Snemanje video To je zelo, zelo pomembno !!!

2. Ko prejmete blago in preverite njen videz brez poškodb.Prosimo, preizkusite jih v roku 1-5 dni po prejemu.VENDAR NE NAMEŠČAJTE pred testiranjem(SAMO priklopite LCD-ali Dotaknite se, da mainboard za testiranje).Če LCD-zaslona ali Dotik poškodovana po Namestitvi , da nevračljive in GARANCIJA NEVELJAVNA.Zamenjava LCD zaslon in zaslon na dotik, ni lahka naloga.To ni lahka naloga, za nekoga, ki nima izkušenj na vse, je verjetno, da bo povzročil škodo na LCD zaslona ali dotik.vi bi bolje najti Dobro techician, da vam pomagamo.( Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med menjava nadomestnih delov )

3. Tam je majhen "Wisecoco" oznako na hrbtni strani LCD, prosim, ne odstraniš, če je bila sprejeta off ali hudo poškodovana, ne bomo priznali izdelka , in ni nobenega jamstva več.

4. Prosimo, pazljivo spremljati izdelka, slike in modele izdelkov,Ker so številne modele izdelkov, ki so zelo podobne.Če niste prepričani, da vaš model telefona, prosimo, obrnite na službo za stranke.Če kupec sam kupil napačen izdelek,Mi ne bo odgovoren.

5. Zaradi različnih proizvodnih serij, lahko obstajajo tudi subtilne razlike med izdelki in fotografije, To ne vpliva na kakovost izdelka.

6. Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo rešitev tudi za vas.Ne odpirajte spora mimogrede.

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosimo, da: - izpolnite sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade, drugače vas verjetno ne boste prejeli paket končno .Nismo odgovorni za nondelivery povzroča, da odjemalec ne zagotavljajo dovolj informacij pri pripravi nalog.Imamo več drugih pribor za ta telefon.Prosimo, iskanje v naši trgovini.Hvala!

Oznake: baterijo bl, celice bl12000, doogee akumulator, baterija telefona, doogee mix, blackview bv6100, DOOGEE, 12000mah baterije lipo, doogee mix 2 battey, bl12000

Tipa Telefona Za Pametni telefon/Pametni Mobilni telefon
Številka Modela bl12000
Lastnosti Li-ion Polymer Odstranljivo baterijo
Baterija Kapaciteta(mAh) Zgoraj 5000mAh
Vgradnjo Batterij/Backup/Bateria/Batterie
Certifikat Kakovosti ce
Original ali Ne Združljiv
Vrsta Vgrajena Li-Polimer baterija
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Baterije Polnilna Litij-Ionskih Baterij
Blagovna Znamka Wisecoco

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi