Rosabeauty Brazilski Naravnost Posnetek V Lase Razširitve 120G/komplet Človeških Las Remy Las 8Pcs/set Naravne Barve

€35.81

€59.68

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Naslov: naslov so na voljo za revizijo po plačani.Prosimo, preverite, ali je naslov info.sicer smo pa je strah, da boste morali preklicati in potem, da bi novo s pravilno naslov

Barva las: 100% Človeških las v naravno barvo(črna / svetlo rjava / temno rjava).Barve so izbrane naključno.Če katera koli zahteva, prosimo, obrnite na nas, pred izdelavo naročila.

Za Varnost Skrbi: DONT UPORABO P. O. BOX Naslov.Prosimo, Uporabite Fizični naslov. "Pustite na vrata" paket lahko izgubil z visokim tveganjem.

Da bi se pošiljajo ASAP po 6-24 Ur Plačilo Preverjanje.Delovni dnevi so od ponedeljka do sobote, in ne vključujejo vikendi ali prazniki.

Države/Območja, predvideni Čas Express ZDA/CA 2-6 delovnih dneh UPS vzhodnoevropskih 2-6 delovnih dneh UPS Afrika/South America 4 do 8 delovnih dni UPS, italija/ruski 15-25 delovnih dneh E-pošta 15 Dni, Brez Razloga Vrnete, Če Najdete kakršen Koli Problem.Jamstvo za Vračilo Denarja, Če popolnoma nezadovoljen z našo las.Kontaktirajte nas za assisant.To Vam Pomaga Rešiti Problem Učinkovito.Lahko bi imeli dovolj časa, da odloči, če je predmet, ki ni pravi za vas.Izmenjujejo Ali povratni so na voljo, ko je za lase v Prvotno Stanje Samo,

"dobava vam bolj naravno in udobno človeških las izdelki",

je vse, kar počnemo.vzamemo podjetje pojmovanje "stranka je na prvem mestu", osredotočite se na izboljšanje naših izdelkov in storitev ves čas. "Za najboljšo blagovno znamko na 100% naravnih človeških las področju," je naš cilj.Q1: Zakaj So Moje Lase Razširitve Dobili Zmeda ?A: Vaše Lase Razširitve se lahko zapletla zaradi suhega, olje & umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje ( širok glavnik zob ) iz svoje lase vsak dan poskrbite za pranje & pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za nore pomoč.Q2: Zakaj So Moje Lase Razširitve Dobili Prašijo ?A: Prvič, PLS, ki teče s prsti ali Široko-zobati nežno, da se prepreči prelivanje.Za kodraste lase, pls ne uporabljati glavnik.Drugič, Po pranje pls medicinska sestra lase z nekaj las olje, potem lasje bodo svile in mehke.

① .Aftter umivanje las, prosimo, medicinska sestra Z nekaj las olje, potem lasje bodo svilnato in mehko.

② .Izberite široko-zobati glavnik; glavnik nežno, tako, da se prepreči prelivanje.

③ .Preveč toplote lahko poškoduje lase.V3: ali bi Lahko Lase Biti Obarvana In Lron-stanovanje ?A: To je devica lase, zato je lahko barvana in železa-stanovanje, železa ravno plz ne presega 150C, ali so lasje uničeni.Tudi las, bo prišel nazaj v svojo naravno valovite po operite ali železa-ravno.V4: Kako Veliko Svežnjev Za Polno Glavo ?A: Tukaj so slike v dolžino med razlika Teksturo.

Za Polno Glavo Skrbi. 3 Sklope, je običajno Dovolj.Priporočamo, 4-5 Snope, Če je dolžina je več kot 18-inch.Dobili Ujemanje Čelnega/Zapiranje za Naravni Izgled.

Oznake: brazilski sponke za lase ins, bang posnetek ins, človeški lasje razširitev najdaljši posnetek, karizma, ruqun, devica brazilski lase posnetek ins, lase posnetek razširitve človeških las, curl posnetek ins, lase razširitve posnetek človeških las folte, 3a posnetek ins

Tekstura Ravne
Blagovna Znamka rosabeauty
Poreklo CN(Izvora)
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Material Razred Remy Las
Primerna Umirajo Barve Vse Barve
Pošiljk na Paket 8pcs/set
Lahko Permed Da,
Vrsta Barve Čiste Barve

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi