Otroška Posteljica Viseče Igrače Arch Obesek Živali-obliko Igrače, Jaslice Voziček Obesek Otroška Igrače Voziček Dodatki

€8.65

€11.85

-27 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Bullet Točk:

1、Zabavna Igrača: Vsaka igrača je zelo zanimivo in prihaja z živalskih oblik in zvonovi, svetle barve, pritegniti otroka pozornost.

2、Visi Obesek: Visi mehke igrače zagotavlja veliko dejavnosti in ročaj za dojenčke.Vgrajen BB bell, ki omogoča otroke, da zabavajte se in uživajte prosti potovanja.

3、Naravni Razvoj: enostaven prijem klopotec spodbuja dojenček je zdrav in naraven razvoj.Igranje in lovljenje pisane igrače spodbuja vašega otroka senzorično razvoj in finih motoričnih spretnosti, in uči, vzročnosti.

4、Široka Uporaba: Primerna za sprehajalci, jaslice, stoli jedilnico, otroški avtomobilski varnostni sedeži, še posebej, če je otrok greva ven, ker otrok oči imajo omejen pogled na daljavo, medtem ko je avto posnetek lahko pritegne otroka, je lahko tudi vlak baby ' s hands-on sposobnost.So zabavno in kjerkoli!

5、Odlično Darilo: Super počitnice darilo za vašega otroka; odličen spremljevalec za dojenčka spati in potovanja.

Specifikacija:

Ime: Jaslice Voziček Obesek

Tip: živalske vrste

Primerna: več kot 0 mesecev

Splošni varnostni sedeži, sprehajalci, jaslice, itd .;

Material: ABS

Seznam Vsebine:

1 pc

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: noel igrače fisher, voziček yoya, klopotec voziček, puzzl lesa, voziček potovanja, viseče igrače otroška postelja, jaslice mobil, jaslice obesek, otroška igrača-voziček, kitajska silikonski teether

Velikost -
Spol Unisex
Padec ladijskega prometa Podpora
Značilnosti Polnjene
Starostni Razpon 13-24 Mesecev
Številka Modela -
Oblika Živali
Dimenzije -
Paket Loči
Material pliš
Opozorilo no
Blagovna Znamka MINOCOOL

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi