Visoka Kakovost Šahovsko Igro Srednjeveška Šahovska garnitura Z Šahovnici 32 Šahovske Figure, S Šahovnici Zlato, Srebro Magnetni Šah Nastavite WPC

€10.17

€14.74

-31 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

1.Premium Teksture & Premišljen Načrt: šah odbor je trmast in ima do številnih udarci.Šah številke so magnetni z vgrajenim magnetom.So gladek na dotik.Malo preproge na šahovske figure dno, da jih soundless, ko se premikajo figure.

2.Magnetni šah odbor, ne enostaven za zdrs: magneti so dovolj močni, da pridržite šahovske figure v prostoru z borijo ali gibanje odbora, naredi igranje na krogov zelo enostavno, ne sodijo ali premakniti, ko igralci premikanje odbora ali nehote naleteli ga, ko je igral.

3.Zapah Box Design, enostaven za shranjevanje in potovanje: Šahovske figure lahko storaged v očesa vreče nato shranjujejo v šahovsko polje.Z varovalom design na polje, se lahko odpre in zapre enostavno, zaščito šahovske figure, s preprosto izgubi.

4.Zložljivi šah odbor, enostaven za prevoz: Na šah odbor pregibi in pristavi, da zagotovi hrambo za šahovske figure, lahko pa ga nosite okoli, da je v kovčku ali šolsko torbo, priročno za izvajanje.To lahko traja več let.

5.Zelo dobro uravnotežen in dobro izdelani šah odbor: Ti kosi so zelo dobro zasnovan in dajejo prijeten občutek, če ste ljubitelj šaha.To je lepo in praktično, primerna za najstnike, odrasle, stare, super za porabo vikend doma, prevoz v šolo, potovanje.

Specifikacija:

Ime: Magnetni Šah, Zložljivi

Velikost: 20x20x2cm

Material: BOKI velik vpliv plastičnega materiala

Blago podrobnosti: šahovnici, komplet z magnetnim zlato in srebro šahovske figure (32 kosov)

Seznam vsebine :

1 x šahovnici

32 x zlato in srebro šahovske figure

Opomba:

1.Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, barvo elementa, ki se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

1 x šahovnici 32 x zlato in srebro šahovske figure

Ime: Magnetni Šah, Zložljivi

Velikost: 20x20x2cm

Material: BOKI velik vpliv plastičnega materiala

Blago podrobnosti: šahovnici, komplet z magnetnim zlato in srebro šahovske figure (32 kosov)

Oznake: krovu šah, šah igre magnetni lesa, šah lesa, zgodovina srednjeveških šah, šah, šah srebrna, mala šahovske figure, chetrange, šah trdna, šahovski turnir

Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Starost >2 Leti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi