MOSISO 2019 Nove PU Usnje, usnjeni Torbi, Torbici Torba Za Prenosnik 15-palčni kovček Za MacBook Air Pro 15.6" Laptop Primeru Zajema

€38.72

€53.04

-26 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

MOSISO 2019 Nove PU Usnje, usnjeni Torbi, Torbici Torba Za Prenosnik 15-palčni kovček Za MacBook Air Pro 15.6" Laptop Primeru Zajema Velikost in Združljiv: Velika Zmogljivost: Notranje Mere: 16.54 x 4.72 x 13 palcev (42*12*33 cm) (L x W x H); Zunanje Dimenzije: 16.93 x 4.72 x 13.39 palcev(43*12*34 cm) (L x W x H).Združljiv z Zvezek, MacBook, Ultrabook in Računalniki Chromebook 13-13.3 Palčni, 14 cm, 15 cm in do 15.6 Inch; ne sme se tesno združljiv vsi računalniki zaradi razlike v velikosti, različnih modelov.Značilnost: 1.Strokovno in Praktično Laptop Tote Vrečko;Trajno - iz premium PU usnje;Elegantno Klasični Slog Ročaj Načrta;Močan Bckle;Gladko, Čvrsto Kovinsko Zadrgo;Odstranljive, nastavljiva ramenski trak 2.Lahko spremenite, kako opravljati glede na vaše potrebe.Trak in ročaji oba sta nastavljiva.Omogoča uporabo kot torbici, eno ramo torba ali crossbody vrečko. 3.Idealno darilo za Valentinovo, Božič in rojstni dan.Velika izbira, mama, prijateljice, žene in prijateljice, sestre, prijateljice. 4.To je lahko popolnoma se uporabljajo za študij poslovnih prosti čas, potovanja in nakupovanje, eleganten in dostojno na videz, vas bo navdušil z našo vrečko.

Hvala za vašo podporo!!!!

O ladijski:

1.Prosimo, poskrbite, da je vaš naslov za dostavo in kontaktni podatki so jasni in natančni,drugi pametno, bomo morda ne boste mogli ladja vaše blago na čas.

2.Običajno vam bomo poslali po www.atticus.si Standardne Dostave v večini držav,je varno in dobro,boste lahko dobili informacije iz spletnih storitev centra,ki imajo veliko več zaščito za vas.Če želite, nas, da pošljete tako, DHL,UPS ipd prosimo, da nas kontaktirate.

3.Vsi naši paketi so registrirana in jim je mogoče slediti na spletu.Boste lahko spremljali večino dostav na 17track.net/en/ ali se lahko nanašajo na njihovih uradnih spletnih straneh.

4.Stranke so dolžne sodelovati z lokalnimi customes če ste zahteva, da predložijo podatke/dokumente po meri za potrditev.In kupci sami so odgovorni za morebitne meri pristojbin in davkov, ki se pojavijo.

5. Kupec odgovorov za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

7.Ne prevzemamo nerazumno dostave zavrnitve, ko ne obstaja kakovost izdelka.

O Povratnih informacij in Vrnitev:

1.Svetujemo našim strankam, da se nam vse 5-star ocen, če naši izdelki in storitve zadovoljujejo vas.Svojo dosledno podporo poganja nas, da se potrudili za vas.

2.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

3,Če imate poškodovano blago se želite vrniti ali popust.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po prejemu pošiljke.

4,Vse vrne blago mora biti vrnjeno s originalni embalaži in pribor.

5,Kupec je odgovoren za stroške dostave o vrnjeno blago.

Oznake: ohišje za mac book 12 inch, primeru maka pro, zamenjava macbook air 2017, mac book air 13 primeru etui, apple macbook air 13 primeru a2179, fundas macbook air, 11 vrečko, laptop torba 15 6 inch človek, primeru prenosnik 17, jasno, leptop primeru

Vzorec Tipa Trdna
Paket Da,
Laptop torba laptop torbe za moške /laptop torbe za ženske
Feature6 laptop torba primeru /laptop torba primeru 15.6
Feature7 laptop messenger bag moški
Feature1 Laptop torba
laptop torba usnje vreča moda pu usnje, usnjeni torbi,
Številka Modela MOSISO Laptop Torba Za 13 13.3 14 15 15.6 inch
torbe za ženske laptop ramenski ženske
Feature2 laptop torba pu usnje
Uporablja Modele macbook
Slog Fasion
Feature5 laptop torba ramo /laptop torba nepremočljiva
Blagovna Znamka MOSISO
bolsa par zvezek laptop torbe za ženske
Material PU
torbe za ženske 2019 Usnjene torbe za ženske
laptop ženska usnjena torba bolsos par zvezek de mujer
laptop torba ženske prenosnik torba ženske
Feature9 Laptop torbe za ženske 14 15 15.6 palčni Prenosnik torba za macbook air 13
Zapiranje Tip zadrgo
Vrsta Laptop Messenger
Feature3 laptop torba za 15,6 /laptop torba 15.6 inch
Spol Unisex

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi