Moški Križ Ogrlica iz Nerjavečega Jekla Črni Križ Pismo Molitev, Ogrlico, Obesek, Črna Agate Ogrlica 27 palca Verige

€5.92

€10.77

-45 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Elegantno oster, nakit je izdelan iz nerjavečega jekla in armiranega s polirano površino.Kovinska: iz Nerjavečega jekla&Agate Funkcija: Antiallergic / Nikoli ne zbledi / Brez rje VRATA PRILOŽNOSTI: Dating / Daily / Poroke / Obletnica / Predlagati DARILO ZA: Prijatelja / Oče / Mož / Fant, PRIMERNI ZA: Mladi in Zreli Moški Vsak Članek Bo Prišel Z Pochette Velours

EMBALAŽA

pochette sl Velours (BREZPLAČNO)

Element, ki bodo dobavljeni v roku 2-3 delovnih dni, ko je polno plačilo se poravna.Če ne morete priti vaš reč na čas, se najprej obrnite na nas, mi pa preverite in reševanje za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikendi ali prazniki.Če ne morete priti na vašo pošto po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali cintact k nam z drugih e-poštni naslov.

Na drugačen način dostave sprejeti različne dni za dostavo element, ko oddate naročilo, si lahko izbere najboljši način za vas.

nudimo popust za whoesale vrstnem redu in v razsutem stanju, da smo lahko tudi prilagodite vaš design za vas.Dobrodošli, da nas kontaktirate na spletu.

Nudimo strokovno spusti ladje storitev za stranke po vsem svetu

Običajno ni na računu in blagovne znamke infoamtion v packag

Če potrebujete svojo lastno blagovno znamko paket, se obrnite na nas.

FIZIZDH vedno lepe tradicionalno obrt in sodobni high-tech kombinacija kot nalašč za ustvarjanje najbolj klasičen nakit dela.Za dosego blagovne znamke in izboljšati svoje comperition moč, smo skrbno pripraviti vsak kos nakita

Vseh pet zvezdic povratne informacije, je zelo pomembno in moramo bolj kupec nam, pet zvezdic, in delite svoje nakupovalne izkušnje v moji trgovini.

ko ste prejeli paket in vse stvari, ki so dobre, želijo, lahko traja nekaj minut, da pustite nam povratne informacije.

Če lahko posnamete fotografijo, za predmet, ki ste ga dobili in pustite nam povratne informacije, da bo zelo lepo, za druge stranke, da bi izbira.

če je problem z da ali predmetov.Prosimo, pošljite nam sporočilo, da po-prodajnih storitev za vas, preden pustite povratne informacije.

Oznake: navzkrižno jeruzalem 316l, navzkrižno velike 316l, križ z cz, križ z kamna, venec kamna, velik križ 316l, navzkrižno jade, anti križ 316l, navzkrižno kamna, križ moški

Številka Modela 316L
Združljivost Vsi Združljivi
Obliko\vzorec križ
Priložnosti Poroka
Material Kamen
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Postavka Vrsta Ogrlice
Verske Tip kristjan
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka FIZIZDH
Obesek Velikost 60*41mm
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Fine ali Moda Moda
Veriga Tip Sklop
Slog Verske

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi