Brezplačna Dostava >>>> Popoln krog -16mm Avstralski south sea gold lupini pearl uhan

€8.07

€10.76

-24 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis

Biser je le gem ustvarili živo bitje.Z več kot 5000 let zgodovine v zgodovini človeštva, pearl je "kraljica draguljev".Iz starih cesarjev, da licenčnine in osebnosti danes, biseri so bili oboževal kot znak bogastva in odličen okus.

- Danes, sveže vode biseri postajajo vse bolj in bolj v modi za ljudi po vsem svetu. 95% sveže vode biseri so zrasla na Kitajskem.Letna proizvodnja je okoli 1500 ton.

- Z veliko kakovostjo in dostopno ceno, sladkovodnih biserov je postala priljubljena alternativa Japonski Akoya biser in south sea pearl.Sveže vode pearl je ustvaril prenovljeni moda v biserov svetu, kot poceni alternativa dragim morske biseri, kot Akoya, South Sea Pearl in Tahitian Biser.

Skrbi za Vaše Biserov

Tudi kultivirani biseri z debelejše nanose, so bolj krhek, kot večina drugih dragih kamnov, zato morate ravnati jih skrbno, da jih v najboljšem stanju.

Vaš biseri bo ostal čistilec, če si jih je dala na po tem, ko ste uporabili vaše ličila in parfum.

Obrišite svojih biserov z mehko in gladko krpo takoj, ko jih vzlet.Krpo lahko navlaženo z vodo, ali je lahko suh.Če je vlažno, omogočajo, da so biseri, da se zrak posuši, preden pospravite jih proč.

Dirty biseri lahko očistite z blagim milom in vodo rešitev (poskusite Slonovine kosmiči).

Nikoli ne čistiti vašega biseri z rešitvami, ki vsebujejo amoniak ali ostre detergenti.

Ne dajo biser nakit v ultrazvočni čistilec.

Ne uporabljajte abrazivnih čistil ali zbadanje biseri z brušenjem krpo.Tako lahko nosite stran sedef prevleke, zaradi česar boste z golo videti noge.

Povratne informacije politike:

če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite me petih sart povratne informacije,vaše mnenje je za nas zelo pomemben.če imate kakršno koli vprašanje z našo predmete,se najprej obrnite na nas in mi dali nekaj časa, da reši vaše vprašanje.Jaz sem dober prodajalec,upam, da boste imeli expleasant izkušnje v naši trgovini.

Oznake: avstralija zapestnica, luknje uhani lupini, uhani lupini uhani, baročni biser spusti uhani siva, ug ženske, toplote pad za bolečine v hrbtu, avstralija majica, cvetlični pearl spusti uhani, Avstralski Ovčar, lep 24k zlata noga

Številka Modela AAA
Spol ŽENSKE
Uhan Tip Padec Uhani
Slog Trendy
Material Shell
Postavka Vrsta Uhani
Fine ali Moda Moda
Kovine Tipa NOBEN
Obliko\vzorec Srce

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi