Šivanje po meri nalepko, krat, po Meri Obleke Oznake - Tkanine Ime Oznake, Logotip ali Besedilo, Bombaž Traku, Oblikovanje po Meri (MD3035)

€10.36

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

♥ Meri Bombaž Trak, Nalepki ♥ ♥♥♥ skupna velikost etikete v glavnem slike: x 30 mm (30 mm + 20 mm) Skupna velikost label = Bombaž trak širina x (design velikost + šivanje velikost) ♥♥♥ Ti po meri oblačila nalepke tiskane na bombaž pasu, oni mehko , še precej trmast;ne bo izginilo ali napeti proč in se lahko stroj opere in posuši,100% organski bombaž, so CPSIA skladen in kot nalašč za otroška oblačila. ♥♥♥ V blagajni, prosimo, navedite: 1. pustite ime, ki ga želite natisniti ali katere koli besedilo v polje "Opombe" oddelek ; Če imate sliko, lahko jo pritrdite na pogovor 2. Izberite število pisave, ki ga želite (zadnja fotografija),ali ne izberite možnosti (uporaba pisave, prikazano v glavnem fotografija), Bomo izvajajo label design, ki temelji na informacije, ki jih zagotavljajo.In vas prosim, da potrdite, da je ta oblika je tisto, kar v končni fazi želijo. ♥♥♥ Smo lahko natisnete logotip, umetnine, ali besedilo po meri.Če imate sliko, lahko jo pritrdite na pogovor; jpg, png, ki so vse v redu, vsaj 300 dpi Če želite velikosti ali količine oznaka, ki ni prikazana, samo mi pošljite pogovor ali zahtevo za a meri, da bom dala razumnem ponudbo.Naši šivalni oznaka material je 100% bombaž z le belo ozadje in ni bila odrezana.Cena nalepke je odvisna od oznaka velikosti.Če etiketo, velikost se razlikuje od vzorca, cene se bodo razlikovale (prosim, da me kontaktirate za novo ceno) ♥♥♥ Prosim, da me kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!!!

Oznake: po meri oblači oznak, osebno zasebni etikete, ročno pletenje oznaka, Tkanine, frizerski pribor orodja, Po meri, Oznake po meri, ožičenje oznake, po meri logo, oznaka

Oznaka Tipa Glavni Lables
Material Krpo
Blagovna Znamka ETERNALQUN
Vrsta Izdelka Oblačilo Oznak
Uporaba Torbe
Funkcija stroj
Številka Modela MD
Tehnika TISKANE

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi