Udarec Lokator Vaja Vodnik, Kabinet Strojne opreme Šablona/Kabinet Ročaj Šablona,Kabinet za Vrtanje Predlogo za Ročaj, Pull,Bunka

€11.10

€13.37

-16 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Visoka Kakovost Kabinet Strojne opreme Šablona - iz nerjavečega jekla, aluminija in ABS plastike, vladar je narejen iz nerjavečega jekla, ki bolje od drugih, plastično ravnilo.

Enostaven Za Prevoz - Ta udarec lokator vaja vodnik je mogoče razstaviti in sestaviti v vsakem trenutku, enostaven za shranjevanje in prevoz okoli

Široko uporabna - kot nalašč za dom remodeling projektov.Naša kabinet ročaj šablona se lahko uporablja za ročaj, povlecite gumb na vrata, omare, predale, predal frontah, zavihki, itd..Preprosto nastavite strojne opreme med vrsticami, prilagajanje in zaostritev položaja, potem pa nadaljujte z vrtanjem.

Natančno Merjenje - ponujamo vam dva lestvice - inch centimeter in za vaše udobje, visoka natančnost za natančno vrtanje in določ. položaja.

Enostavno upravljanje; natančno določanje položaja; čvrst in vzdržljiv; nastavljiv obsega razdaljo; enostaven za prevoz.

Barva:črna

Material:ABS+Nerjavnega Jekla+Aluminij Zlitine

Velikost:43x9.5x3cm

Vsebina Paketa:

4 x lokatorji

2 x vladarji

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: ožičenje šablona, planer šablona, vrat gumb za svedre, moč šablona, vrata predlogo, predal šablona, led šablona, kabinet vaja, omara za orodje, 70 mm vrtanje

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi