Vroče Kreativno pismo mat Dobrodošli Doma Vhod Tla Preprogo Non-slip Preproga Kuhinja, kopalnica, mat Prostem Mat Pismo Smešno

€6.81

€14.47

-52 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli V Naši Trgovini

Podrobnosti Izdelka

*Material: Flanela

*Barva: Kot slika

*Oblika: Pravokotnik

*Vrsta: Talna Obloga 1-10

*Vzorec: Natisni

*Velikost: 60x40cm/23.6x15.7inch

*Paket Vključuje: 1 x Vrata Mat

Značilnosti Izdelka

1.Narejen offlannel materiala, velika absorbcija vode in obdržati vaše tla suha.

2.Pismo, design, se lahko uporabljajo za dekoriranje vašega tla.

3.Enostavno absorbirajo vodo in prah,dobra odpornost na zdrs.

4.Doma preproge, mehke in udobne, non-zdrsa, ne zbledi.

5.Primerna za Hodnik,dnevna soba,spalnica,kuhinja,kopalnica in tako naprej.

Slike Izdelka

Opombe

1. Prosimo, počakajte malo napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2. Vse slike so bile profesionalne barvne korekcije.Vendar pa je zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in predmetov, sami.Prosimo za razumevanje.

3. Podatki se meri z roko, ki lahko imajo nekatera odstopanja, vendar ne bo vplivalo na uporabo.

Osnovno stanje skladišča:

1. Logistika: vsebina vključi profil podjetja, družbe obstoječe poslovne sposobnosti opis, družbe za obstoječe stranke (večja podjetja) opis, podjetje za logistiko moč (lastna sredstva), podjetja, storitev, značilnosti itd . 2. Shranjevanje: Vključno družbe obstoječe skladišče območju, self-zgrajen območju, lastno zemljišče, shranjevanje načina upravljanja, okolico, itd . 3. Storitve za stranke: To je lahko tudi, ali poravnave, storitev, materiala, način upravljanja, napredni ravni informacijskega sistema, vsebina plača storitve, ki se lahko zagotavljajo strankam, dosegljivih storitev učinke, itd .

* 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

*2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

*3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Postavka so dobavljeni v roku 3 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se, prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah, prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev :

Če element DOA(Dead Prihoda), Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh, Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj.

Garancija :

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo, če je postavka napako v 3 Mesecu, vam Bomo ponudili zamenjavo brez dodatnih Baterij(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu, se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj, Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: za dom, foto tapetes, kopalnica preprogo, evropski odeje, mala doormats, vrata mat, preproga vhod hiše, kopalnica preprogo, doma tekstilne etnične, kuhinja orodje

Material Antilop
Uporaba kopalnica
Slog Evropa
Tehnika Netkanih Tekstilnih
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Other
Funkcija Okolju Prijazno
Številka Modela JJ196599
vzorec Srce

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi