Pudcoco Newborn Baby Girl Obleke Poletje Sadje Natisnjeni Ruffles Cvet Obleka, Jumpsuit Playsuit Obleke 2PCS

€3.85

€5.06

-23 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Najnovejši Modni Newborn Baby Dekle Cvet Obleke !!

Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100%

Glavna Barva: KOT Na Sliki

Novo v Modni Material: Bombaž Mešanica Pozornost plz: Če je vaš otrok je Debelušen , vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.

Paket je vključeno: 1x Romper + 1x Glavo Velikost Grafikona: Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka. 1 palec = 2.54 cm Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

1.Povratne informacije

(1).Kot povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, prosimo, da nekaj minut pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi proizvodov in storitev.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala!

(2).Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred odhodom negativne ali nevtralne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in izpolnjuje vaše potrebe.

2.Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago na vaš stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

3.Kako sem lahko spremljali moje parcela?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani z uporabo vašega številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Kaj lahko jaz storiti, ko nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, prosim pišite nam in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun

Oznake: baby dekle jagod, obleka, lubenica, baby lubenica, dojenčka novorojenčka, baby bodysuit boy, lepe jagode, Sadje, baby bodysuit lubenica, sadje kopalke, sadje kopalke

Material Poliester
Slog Moda
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Blagovna Znamka pudcoco
Ovratnik O-Vratu
Spol Baby Dekleta
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Tiskanje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi