Zunaj Nadstrešek Deli Brezžični Veter, Sonce Senzor DC116

€29.84

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

DC116 brezžični wind-senzor za sonce

To lahko nastavite 3 različnih veter-force letniku in 4 različnih jakosti svetlobe letniku.

Notranjost transformator

brezžični nadzor

Nazivna moč:230V/50HZ

Vklop/izklop luči funkcija

Emisij frekvenca: 433.9 MHz

Varnostna koda:50 milijonov krat brez ponovite,visoko varnost

Obseg veljavnosti:200 metrov na prostem

Package: bela/rjava karton z mehurček paket notranjosti

Dragi moj stare in nove stranke,Poletje Wang se je vrnil z enako kakovost izdelkov in novih, upam, da dobite podporo, kot pred

1,Prosimo, obrnite na nas, preden vaš katerem koli vrstnem redu,ker imamo različne velikosti in materiala, proizvodov,včasih pa so v isti pogled.

2,ne moremo poslali vam blago takoj, ko jih postavimo v vrstnem redu, ker je vaš denar bo prišel na www.atticus.si račun v 24 urah po vaše naročilo, bomo poskušali naši moči, da pošlje blago v 72 urah, in boste opazili, da je v času po potrebi za zamudo.

3,Preden vaš podpis,Prosimo, preglejte paket, ko ste jo dobili, smo lahko poskrbite, da paket je dobro pred pošiljanjem vendar pa ni jamstva, da se bo poškodoval ali ne na način , da nam poveste, v času, ko ga najdejo, zdrobljen in kontaktirali dostave podjetja, ki vam pomaga, da se ukvarjajo z njim.

4,Naše skladiščenje blaga se lahko pošiljajo v dveh dneh, vendar vas prosimo, menijo tudi o ladijski čas, da agencija za obremenitev.

5,obljubljamo, vse izdelke, ki jih kažejo, je kakovost blago tudi lahko, ne glejte vse blagovne znamke na povezavo za www.atticus.si omejitev.

6,Prosimo, obrnite na nas, če ste veliko cheapper način, da bi dobili blaga, preden vaše naročilo.

7,Prosimo, našli močan agencije, da bi vam pomagali narediti carinjenje ali blaga, ki bo uničena, lokalno če ne boste dobili to, za dolgo časa.

8,Za nekatere nove meje www.atticus.si, nekateri načini prikazovanja morda ne boste mogli pošiljajo v vaši državi,prosimo, povejte nam in mi lahko ladja, ki ste jih druge načine.

Končno, Hvala za moj stari strank podporo v zadnjih dveh letih, in prav tako dobrodošli novi prijatelji, prosim najdi mi kmalu in vam bom pokazal moje najbolje, iskrenost,ljubezen,Poletje.

Oznake: po meri rv tenda, plaža, sonce, dometic rv tenda, za emisije toplogrednih neto, mavrica catcher sonce, vrt mreža, vrata mreža proti komarjem, samodejno sonce stikalo, magnet proti komarjem, strešna tenda

Max. Napetost 230V
Številka Modela DC116
Certificiranje ROHS
Značilnosti preprost outlook
Preklop Vrsta Senzor, Stikalo
Frekvenca 433.92 MHZ
Material Plastični
Garancija 1 Leto
Postavka Vrsta Stikala

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi