Corona 2.4 G 4/6/8 R4DM-SB/R6DM-SB/ R8DM-SB JR DMSS Združljiv Sprejemnik w/ S. Avtobus Podporo JR DMSS XG6 XG7 XG8 XG11

€9.64

€9.94

-3 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

***Naši izdelki so bili obvestilo FCC/CE in drugih mednarodnih certifikacijskih, obljubimo, da zagotavljajo visoko kakovost izdelkov in najbolj navdušeni po-prodajno podporo!Uživati vaš FPV življenje!***

Kontaktirajte nas za najnovejši izdelek dokumentacijo!!!!

Zahvaljujemo se vam za nakup CORONA je DMSS združljiv sprejemnik.Pomaga gladko leta, ko naše sprejemnik je povezan z JR DMSS.

Združljivost:

CORONA 2,4 GHz DMSS Združljiv Sprejemnik je namenjen za uporabo z JR DMSS 2,4 GHz oddajnikov, kot so XG6,XG7,XG8 ,XG11 in XG14 pod DMSS protocol mode.

Funkcija:

l Brez uporabe S. bus output podporo širi servo kanalov, R8DM je 8 PWM kanalov, R6DM je 6 PWM kanalov in R4DM ima 4 PWM kanalov.

l Z uporabo S. BUS output podporo širi servo kanalov , R8DM rezultatov S. BUS signala na 8 th kanal, R6DM rezultatov S. BUS signala na 6 th kanal in R4DM izhodnih signalov na 4 th kanal, ostali kanali še vedno izhod standard PWM signala.

l 13mS zakasnitve v povezavi z JR - XG7, in 14mS zakasnitve v okviru povezovanja z drugimi oddajnikov.

Specifikacije:

l Napetost Območje : 3.6~8.5 V

l obratnih: 35mA~60mA

l temperatura Delovanja: -10~70 degC

l Latence: 13mS ali 14mS

l Občutljivost: o -100dBm za R8DM , -98dBm za R6DM in -96dBm za R4DM

l Teža: 11g za R8DM , 8g za R6DM in 7g za R4DM

Izdelek pakiranje:

Sprejemnik x1,

Kratek-circuiter x1,

Izvijač orodje x1 (Razen za R6DM )

Vežejo postopek:

I. Vklopite JR DMSS oddajnik, ga hranite v 0,5 M~1,0 m sprejemnika.Vse dodatne operacije na oddajnik ni dovoljeno, ko je oddajnik vklopi.

II.Vstavite kratko-circuiter.Vstavi kraj spremembe različnih oddajnikov.

Priključite kratko-circuiter kot sliko kažejo spodaj:

Vstavljanje kratko-circuiter ko zavezujoča slike zgoraj.

Nasveti : vstavi kraj spremembe različnih oddajnikov.

III.Priključite baterijo za sprejemnik, medtem ko pritiskate navzdol sprejemnik gumb.Rdeča LUČKA in Zelena lučka LED se izklopi, če sprejemnik iskanje signalov, nato pa, kot kaže Zelena LED in Rdeča lučka LED je izklopljena ,kar pomeni, da se veže, je uspešen.

Fail-safe nastavitev:

R8DM, R6DM ali R4DM nastavitev failsafe na DMSS oddajnik, tako kot delovanje JR DMSS sprejemniki.Priporočamo vam, da nastavite funkcijo failsafe, preden letite svoje modele.Uporabna nastavitev Failsafe bi zaprli modela dušilke po sprejemnik izgubi signala, tako, da se ne letenje stran nenadzorovano.

Funkcija preklop opis SBUS izhodni način in ne sbus izhodni način:

Če vaš sprejemnik je povezan z vašim oddajnik, prosimo, vklop / izklop vašega oddajnika.Ko vaš sprejemnik je LED lučka sveti rdeče, potisnite tipko in jo držite za več kot 6 sekund in ne več kot 10 sekund, spustite gumb miške, da zaniha zelena led bliskavico.Po tem, potiskate navzdol tipko še enkrat, zdaj, sprejemnik dobi nazaj na rdečo luč, ki predstavlja celoten izhodni način stikala uspešno.

Ko zelena lučka led utripa počasi kaže, ne SBUS izhodni način preklopi na SBUS izhodni način, in ko zelena lučka led utripa hitro označuje SBUS izhodni način stikala, ki niso SBUS izhodni način.

Pod SBUS izhodni način, lahko dobite S. BUS izhod na zadnji servo kanal in drugih kanalov funkcija ne spremeni.

OPOMBA: če želite ponastaviti sprejemnik v običajni način, lahko rebind sprejemnik na vašem oddajniku ali pa načina preklapljanje znova.

Pod delovno stanje, stanje lučke LED za navedeno v nadaljevanju :

Rdeča LED

LED zeleno

Stanje

na

off

Ni signala iskali

off

trdna

Signal je zelo dobro

off

flash

Signal ni zelo dobra

off

off-flash

Signal je šibek

Oznake: w avtobus nadzor, vzklikniti, jr plug, 9.6 v baterija, bowser jr plišastih, jr sprejemnik, bowser, XG8, zračni lonec, posoda, xg14

Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Poreklo CN(Izvora)
Količina 1
Material Plastični
Številka Modela R4DM-SB

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi