NITRINOS Motoristična Čelada Ženske Moto Čelada Moto Uho Čelada Osebnost Poln Obraz Motor, Čelada 5 Barvah, Roza, Rumena, Črna, Bela

€7.75

€9.12

-15 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Shippment POLITIKE

Opozorilo:

Ker je to mednarodni dostave, mednarodne pošiljke pregleda na Carinski urad, in to se lahko odloži čas Dostave.Če živite v Rusiji, Argentina, Čile, Kolumbija, itd, to nacionalni carinski in post office hitrost obdelave, ki bi povzročila Zamudo treba 30-50 delovne dni, prejeli vaš izdelek.Če ste dont \ \ ' t sprejme na prevoz čas, prosim, ne\'t kupiti ta izdelek, ker smo \" želeli, da vam užitek, nakupovanje, E Xperience in mi dont \ \ ' t želite dobili Negativne povratne informacije in 1 star.

Vendar smo lahko \ \ ' t nadzor carinskih in post office predaja hitrosti.Za vaše razumevanje.

Smo mar\'t odgovoren za naslovnik neznan naslov.Pridržujemo si napolnite, ladijski promet pristojbina je spet za vrnjene artikle zaradi napačne.Postavka bi se poslala po Zračni Pošti v roku 24-48 ur po tem, ko jasno plačilo (razen vikend in praznik).

Dobavni rok je samo ocenjeni in niso zagotovljena.Če ne dobite izdelek po dnevih, se, prosimo, obrnite na nas za reševanje.Smo dont \ \ ' t ponudba združujejo dostava.

Če ste radi pošiljajo kot so DHL, UPS, Fedex, EMS ali drugih izrecnih prosim stik z nami.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške je kupec odgovoren.

Oznake: čelada ženske, mt vizir, čelada shoei, motokros čelade, moto bike čelada, čelada motoristična ženska, mačka motorno kolo, čelada, čelada za motorcycl, ece čelada polovico obraza, čokolada čajnik

Blagovna Znamka NITRINOS
Spol Unisex
Certifikat Kakovosti Ece-R22/05
Teža 1.55kg
Čelada Slog Celoten Obraz
Čelada Materiala ABS
Postavka Vrsta Čelade

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi