Skandinavski Slog Pictur Umetnosti Stene Rastlin Zelenih Listov Cvet Natisni Plakat in Dekorativne Slike za dnevno Sobo, Spalnica Dekor za Dom

€2.64

€4.14

-36 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

O PAKET

O LADIJSKI

1. Mi bomo poslali postavke v 1-2 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo, je bil comfirmed z platfrom. 2. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem času, vas prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej, Naš cilj je strankino zadovoljstvo! 3.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije ,Mi bi radi, da vam pomaga rešiti težave .

PODROBNOSTI IZDELKA

Plakat je natisnjena na Platno, kar je ene vrste najboljši material za plakat,je debel,močan,nepremočljiva,plakat ima žive barve in ne zbledi.To je idealno za dom dekor,otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo.Opomba: To je plakat le,lesen okvir, ki niso vključeni.Material: 100% Bombažno Platno.Package: Odpremljeno v močan papir cevi cevi.Opomba: gre plakat, samo, Brez Okvirja,Brez meja.

POPRODAJNE STORITVE

Kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej.Trudimo se, da vam zagotovimo visoko kakovost proizvodov in storitev.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, navedite 5 zvezd in pozitivne povratne informacije.To bo nas spodbuja, da bolje.Hvala!

Oznake: apple green slikarstvo, slikarstvo pop zelena, big ponaredek rastlin, urad slikarstvo zelena, monstera rastlin, tropil zelena slikarstvo, ponaredek rastlin pot, banana listov, obrat soba, leav

Okvir No
Medij Olje
Slika Obliki letalo
Predmeti Še vedno življenje
postopek Tiskanje
Velikost 13X18cm,15X20cm,21X30cm ,30X40cm ,40X50cm ,40X60cm,50X70cm ,60X80cm
Obrazec Enotni
Slog skandinavski slog
Amplituda število enotni širina
Vrsta Platno, Saj
Jedro Gradiva Drugo
Oblika Vodoravnih Pravokotnikov
vzorec Rastline, cvetje
Tehnika Spray Slikarstvo
Podporne Baze Platno
Način vgradnje uokvirjena
Original No
Material Bombaž
Številka Modela CA190302
Frame mode Brez okvirja

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi