Nintend Stikalo NS Opravlja Skladiščenje Big Bag Nintendos Nitendo Stikalo Potovanja Zaščitna torbica za Nintendo Stikalo NS Dodatki

€12.13

€13.18

-7 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Nintend Stikalo NS Opravlja Skladiščenje Big Bag Potovanja Zaščitna Primeru ffor Nintendo Stikalo NS Dodatki

Deluxe Potovalni Kovček.Posebej zasnovan tako, da bi vaše celotno Nintend Stikalo sistem še bolj prenosni & travel prijazno.Udoben ročaj trak je idealen za prenašanje.Veliko prostora za shranjevanje je primeren, da prevzame vse Nintend Stikalo dodatki ko gredo na potovanje.

Več Skladiščenje.Notranjost utori trdno držite Nintend Stikalo Konzola vključuje 2x Veselje-Cons, Nintend Stikalo Dock, Veselje-Con Polnjenje Oprijem, AC Adapter.Notranje očesa žep za druge manjše Nintend Stikalo dodatki, kot so dodatno Veselje-Cons, HDMI, Veselje-Con Trakov itd.Bi šel na dopust zelo enostavno, kot nalašč primerna za dejavnosti na prostem in uživajte vaš Nintend Stikalo

Trajno Trdo Zaščitno Ohišje.Trdi EVA lupini primeru ščiti Nintend Preklopite iz kapljice, praskami, udarci, uprskati in prah.Mehko podlogo ščiti vaš Nintend Stikalo konzole iz pridobivanje praskami.Oblikovanje groove, da dodatki, ločeno, tako da se prepreči, da nič drugega.

Priročen za Uporabo.Enostaven za prevoz z udoben ročaj traku.Vse okoli zadrgo je enostavno Odpiranje in Zapiranje.Vse je enostavno, da dajo na in vzemite ven in varno prilega.

Obseg Dobave: 1x Ohišje za Nintend Stikalo.

V Nintend Stikalo konzole, krmilniki in drugo dodatno opremo, prikazani v mapi slike so za uporabo predstavitvene namene in niso vključeni v tem primeru.

Značilnosti:

1. Ročni/crossbody, eno pleče, notranji design z ustrezno glavni konzole igralni / ročaj režo / ogenj krava režo /kabel reža /trak reže/ 21pcs igra režo za kartico /1pc neto vrečko, in za PRO ročaj se lahko postavi.

2. Notranji EVA anti-potresnih material se lahko uporablja za shranjevanje celoten niz za Preklop dodatki, kot glavni konzoli, polnjenje sedež, napajalnik, žice, igra kartice in tako naprej.

3. Vgrajen material je mogoče razstaviti, in se lahko uporablja tudi kot drugi shranjevanje vrečk na rednem času.

Specifikacije:

Material: 1680D Oxford krpo +EVA

Barva: Črna

Velikost izdelka: o 30*26*13.5 cm / 11.8*10.23*5.31"

Neto teža: 830g

Združljiv model: za Nintend Stikalo

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

Vsebina Paketa:

1 * Vrečko za Shranjevanje za Nintendo Stikalo (Drugi Dodatki, ki niso incudes)

Oznake: nintend stikalo, primeru nitendo stikalo, tuljava grand voyager, nitendo stikalo, nintend stikalo potovanja vrečka, primeru stikalo, primeru pokemon stikalo, dobe stikalo, primeru nintendo stikalo, primeru nintendo vrečko

Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Številka Modela Za Nintendos Stikalo
Združljiv Znamko/Model Nintendo
Blagovna Znamka DOBE FOMIS ELEKTRONIKA

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi