Ženska oblačila pes akvarel srčkan kratka sleeved tiskanja Gospa poletje T-shirt ženski Top grafični tees dame T-shirt za ženske

€9.40

€17.41

-46 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Obvestilo za stranke:

1. Dostava garancija: zagotovimo dostavo v roku 60 dni (čas dostave za večino držav in regij je običajno približno 17-30 dni), in brezplačna dostava v 224 državah in regijah.Brazilija jamstva dostave v 90 dneh. (Če ne boste prejeli izdelek po naših obljubil čas, se, prosimo, obrnite na našo customer service, lahko dobite celotno nadomestilo v skladu z storitve za stranke priročnik)

2. Majica velikost: velikost je prikazano na velikost grafikona je Kitajski velikosti, prosimo, preberite velikost grafikona pred nakupom skrbno izbrati ustrezno velikost srajco.

3. Tiskanje po meri: Vsi izdelki v tej trgovini podporo tiskanje po meri način.Če vam je všeč naša majica in želeli tisk vaš najljubši vzorec, prosimo, obrnite na našo customer service.

4. Zahvaljujemo se vsem kupcem, ki so kupili in obiskali našo trgovino.Če naletite na kakršne koli težave v času postopka nakupa, lahko vedno obrnite na nas.najlepša hvala!

Oznake: cherry print majica, graphic tee ženske, vrh, policaj letnik, grafični tshirt, srčkan vana oblačila, vrh ženske, baby york tee, uf letnik, pes suppli

Dekoracijo NOBEN
Material Bombaž
Oblačila Dolžina Redni
Rokav Slog Redni
Vrsta Tkanine Broadcloth
Številka Modela ŽENSKE
Blagovna Znamka Skipoem
Sezona Poletje
Vzorec Tipa Risanka
Ovratnik O-Vratu
Starost Starosti 18-35 Let
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Slog Priložnostne

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi