M09 Strokovno Ročno Izdelan Make Up Ščetko Pod Kotom Obris Kiparstvo Krtačo Kozmetični Orodja Mehko Saikoho Kozja Dlaka Ličila Ščetke

€14.66

€24.44

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Saikoho kakovosti kozje dlake, dobro na ustvarjanje super barve, zelo mehka na vašo kožo.Pod kotom krtačo za strokovno uporabo lice obris.Vlakna tvorijo buffed rob in so mehki in trdno paketu.Poberem nekaj obris v prahu z nasveti za lase in nanesite ga nežno pod ličnicami.Velikost: celotna dolžina 158 mm; dolžini las 36 mm; lasje širina 38 mm.Prosimo, počakajte približno 1 mm napak zaradi ročnega merjenja.

1. način: Gorijo, če smrdi, kot smo spali človeških las, potem je naravni lasje; če smrdi kot smo spali plastiko, potem je sintetičnih las.2. način: Operite, ko suha, sintetičnih las bo skoraj enako kot prej, vendar je naravni lasje bodo dobili puhasto če ne oblikuje.Nasveti: Če ne želite naravnih las, da je preveč košat, prosimo, zaviti z obrazno tkivo po pranje, in tudi za velik čopič, lahko uporabite čopič stražar mrežo, ki smo ga poslali na to obliko.

Za naše naravno krtače za lase, čeprav smo poskušali spopasti z njo, ampak še vedno imajo malo naravnih las, živalske dlake vonj, in to bo izginilo pravočasno, prosimo, razmislite, če bi ga sprejeli ali ne, prav tako lahko uporabite malo Udobje za pranje in kritje vonj.

Čisto ščetko pred uporabo to prvič.Za dnevno čiščenje rutinsko, razmislite o uporabi blage krtačo, čistilo.Uporabite naslednji način, da vaš krtačo za čiščenje.Priporočamo tedensko čiščenje. 1. Uporabite tekočo toplo vodo, (pazite, da se ne da popolnoma potopite osnova dlake), da se znebite toliko izdelkov, kot je mogoče.Poskusite s prsti, da se znebite vseh bitov, vložene proti osnova krtačo glavo. 2. Kraj grah velika kapljica krtačo, čistilo(ali katero koli blago čistilo radi baby šampon), v vaši dlani. 3. Premešamo ščetine v čiščenje s krožnimi gibi, dokler se ne čopič je v celoti lathered. 4. Sperite ščetine, iztisniti iz baze namigi, da odstranite odvečno vodo. 5. Ponavljajte, dokler voda teče jasno in vse ličila, se to odstrani iz krtačo. 6. Preoblikovanje ščetine na njihovi izvirni obliki in nato uporabite krpo za suho vsak ščetke, lahko pa jih pustite, suh zrak in jih položite na krpo.Lahko tudi nežno krtačo ščetine na papirnato brisačo, da odstranite nastane.Ali lahko uporabite krtačo zaščitna neto da čopič obliko, ko čopič je skoraj suho.Nasvet: Pranje čopičev ponoči, tako da so suha in pripravljena za uporabo, v dopoldanskem času.

Oznake: Čopič, pincel fan krtačo, ščetka za obraz ličila, čopič veverica, rdeče veverice, beili krtačo, girlstory, modra veverica, čopič za ličenje, čopič za oči ličila

Število Kosov Ena Enota
Uporabljajo Z Kiparstvo Krtačo
Blagovna Znamka Prvi Trenutek
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Čopič Materiala Kozja Dlaka
Številka Modela M09
Ročaj Material Les
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi