Anti Theft Faraday Polje Sevanja,-dokazilo Mobilni Telefon Polje Avto brez ključa Signal Blocker Varnost RFID Faraday Ključni Fob Zaščitnik

€6.71

€8.28

-18 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

Klasičen videz

S ščitom polje s črno telo in rdeči rob ima klasičen videz, ki je univerzalen in čudovito dekoracijo na avtu ali doma.

Kompakten

S ščitom polje je samo 4.52*3.54*2.36 palčni(L*W*H) velikosti, lahek in kompakten, enostaven za izvedbo, ki tudi ne bo zavzela veliko prostora.

Varne in praktične

S ščitom polje lahko učinkovito zaščito človeškega telesa zaradi sevanja škode in signal za zaklepanje in ločevanje sevalni stvari.

Fine izdelave

Je zaščitni okvir je izdelan iz visoko kakovostnih ogljikovih vlaken z globo izdelave, ki vam lahko prinese čudovit uporabo izkušenj in lepo teksturo.

Anti-tat

Avto je zdaj ukradenih vsaki dve minuti, to faraday se bo polje za preprečevanje brez ključa avto ključ kraje.Tatovi so lahko povečujejo vaš avto brez ključa signala na daljavo z uporabo signal booster naprava med spanjem.

Področje uporabe

S ščitom polje je široko uporabljajo za gospodarstvo avto ključ, kreditne kartice, pametni telefon, avto, dom in tako naprej.

Specifikacija:

Tip: zaščita polje

Količina: 1pc

Material: iz ogljikovih vlaken

Barva: črni in rdeči rob

Velikost: 11.5*9*6 cm/ 4.52*3.54*2.36 palčni(L*W*H)

Neto teža: 180 g/ 6.35 oz

Package:

1* zaščita polje

1* paket polje

Oznake: set x adv, jammer gps blocker, telefon, avto nalepke, rfid tag, 125 pcx, mini r60, faraday kletko polje, mobil telefon, avto na ključ

Blagovna Znamka Onever
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi