192kHz Digitalno Optični Koaksialni Toslink V Analogni Audio Converter RCA L/R 3,5 mm izhod za Slušalke Prilagoditev Z

€5.88

€9.80

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Značilnosti:

1.Digitalno Analogni Pretvornik: To DAC Pretvornik Pretvori Koaksialni ali Toslink Digitalnega Audio signala v Analogni L/d Avdio in Lahko priključite Zunanje Naprave, kot so Ojačevalniki, preko Standardnega RCA-Tip Jack, se Lahko Odločite Tudi 3,5 mm Slušalke Jack Izhod, se Povežite z Visoko Zvestobo, Slušalke, To je Idealen za Domačo ali Profesionalno Avdio Preklop.

2.Dvosmerna Izmenjava: Dvosmerna Izmenjava Zasnova Omogoča Več Kot DAC Pretvornik, Ne le Podpira Digitalno Analogni, Tudi Podpira Digitalno Digital (Podpora Toslink za Koaksialni in Koaksialni, da Toslink) OPOMBA: Ta Pretvornik Podpira Digitalno Analogni, VENDAR NE Podpira, Analogno-Digitalni.

3.Podpira Prilagajanje Glasnosti: Vgrajen Visoko zvestobo Ojačevalnik Žetonov, L/R in 3,5 mm Izhod Lahko Pogon 16~150ohm Impedanca izhod za Slušalke/Zvok.Podpira Nadzor Glasnosti, Nadzor Glasnosti Gumb Samo za Prilagajanje Glasnosti Slušalke Vmesnik in Vmesnik RCA, Ne za Koaksialne ali Toslink.

4.Plug and Play: Prihaja 4,0 OD Optični Kabel Koaksialni Kabel in Napajalnik, Ni Treba Namestiti Dodatne Programe, Samo Plug and Play (Opomba: Ta Pretvornik ne Podpira 5.1 Kanal, kot so Dolby in DTS; Prosimo, Nastavite Zvočni Izhod na PCM ali LPCM Pred Uporabo; PS4 Pro in PS4 Slim ne morem Uporabljati Ta Pretvornik).

5. 192KHz Vzorčenja Dosegli: Z Nosilca Ročaja, Nastavite Lahko Glasnost RCA L/R + 3.5 mm Jack Avdio Izhod, primerni za Uporabo (Opomba: NE morete nadzorovati Toslink ali Koaksialni Audio Izhod).To Dejansko Podpira Vzorčenja na 32, 44.1, 48, 96, 192 KHz in 24-Bitni S/PDIF Dohodne Bitni Tok na Levo in Desno Postaje.

Opisi:

1. To DAC pretvornik pretvori koaksialni ali Toslink

digitalni avdio signale v analogne L / d avdio in se lahko priključi na

zunanje naprave, kot so ojačevalniki, preko standardnega tipa RCA jack.

2.

Izberete lahko tudi, 3.5 mm vtičnica za slušalke izhod, se povežite high-fidelity)

slušalke, ki je idealen za domačo ali profesionalno avdio preklop.

Specifikacije:

Material:Aluminij

Vhodni vmesnik: Toslink, Koaksialni

Izhodni vmesnik: R/L RCA, Toslink, Coax, 3.5 mm

Signal Vzorčenja: 32-192 KHz,

Bitna Hitrost: 16-24 Bitov

Barva: Črna

Paket Je Vključeno:

1 x Digitalno Analogni R/L Audio Converter

1 x DC Napajanje USB Kabel

1 x kabel Toslink

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: priključek rca, kabel rca, usb, toslink cabl, spdif usb, jack rca, 3, 5 mm na rca spdif koaksialni digitalni avdio kabel, rca, usb, ribja mreža kapuco, adat kabel, ldo dc pretvornik

Spol Moški-Ženski
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela /
Vrsta Avdio Kabel Podaljšek
Priključek A USB
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka EDUP
Priključek B RCA

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi