Brezplačna dostava HTD 5M Časovni Pas Zaprte zanke 285 mm 290 mm 295mm 300mm dolžina 56 zob 12 mm širina

€4.81

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis Izdelka :

HTD 5M Časovni Pas Zaprte zanke 285 mm 290 mm 295mm 300mm dolžina 56 zob 12 mm širina

Funkcije Izdelka :

Primerni za HTD 5M Čas Škripec

Material: Neoprenske Gume z Fiberglass Reinforced

Strehe: 5 mm

Dolžina:285 mm

Zob Številka:57

Širina: 12 mm

Tip: Zaprte zanke

5M ali HTD5M Neskončne Pasu

Neoprenske gume z fiberglass reinforced.

5 mm igrišču krog zob profil, 9 mm ali 12 mm širok in zaprte zanke časovni pas.

5M235, 5M245, 5M250, 5M255, 5M260, 5M275, 5M280, 5M285, 5M295.

Visok navor časovni pas za električni skateboard, električna kolesa, itd.

Visok navor časovni pas za električni skateboard, električna kolesa, itd. DOSTAVA

Izdelki, ki bodo dobavljeni s številko za sledenje v urnik je prikazan na spletni strani Vse izdelke bo mogoče preveriti pred dostava.Smo le ladja na Naslov, na www.atticus.si.Prosimo, poskrbite, da je pravilno in na tekočem.Dostava Logistika:

China Post,HK Post,Singpost,DHL,Fedex,TNT,itd Dostaviti čas:Običajno 15-35 dni ,bo odloži za počitnice,grozno vreme ali druge unexcepted tveganja.

PLAČILO

Alipay, Kreditno Kartico,western union,MoneyGram, itd.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .DEPOZITNI bo imel plačila, dokler ne boste prejeli vaše naročilo z zadovoljstvom.

POVRATNE informacije

Povratne informacije so pomemben del Ali skupnosti, in smo poskušali naše najboljše, da zaslužiti vaš PositiveFeedback.Bomo trdo delati, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel gor, zato vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom Negativne Povratne informacije,Slabe povratne informacije ni boljši način za rešitev problema.Pls obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Najlepša hvala!

POLITIKA VRAČANJA

Dovoljujemo izmenjave če so kupci nezadovoljni z izdelkom, vendar pa so stranke, da nosi freightage napovedi in izmenjavo.Morajo kupci pišite nam, če morate vrniti ali izmenjavo v roku 5 dni, ko ste prejeli paket.

O NAS

Prizadevamo si, da ponujajo najboljše izdelke in storitve!Dobrodošli na sporočilo kadarkoli in bomo lahko z veseljem do odgovora,običajno v roku 24 ur.:) Mi lahko dobavi trgovini in OEM.

Oznake: igrača delovno mizo, cnc drsnik, htd20 5 m pasu, mgn12, 9 5 mm časovni pas, htd 3m pasu, 5 m pasu, htd, seiko izbiranje, 2 5 mm časovni pas

Standard ali Nestandardno STANDARD
Številka Modela HTD 5M
Vrsta Časovni Pas
Material Gume
Blagovna Znamka ROBOTDIGG

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi