Aachoae Ženske Slouchy Kavbojke Harem Hlače Fant Jeans Priložnostne Žepi Ženske Zadrgo Dna Nepakirana Jeans Dolge Hlače Mama Kavbojke

€17.89

€35.78

-50 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Oznaka Velikosti (cm) XS S M L Pas 66 70 74 78 Boki 110 114 118 122 Stegno 66 69 72 75 Dolžina 99 100 101 102 Opomba: Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. (1 cm=0.39 cm, 1 cm=2.54 cm), Če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

Oznake: in mama, jean ženske, baby mama, y2k, veliko loose kavbojke, leagu legende, jean, fant darilo, gd za ženska oblačila, mama kavbojke, visoko wiste

Starost Starosti 18-35 Let
Spol ŽENSKE
Material Poliester
Pranje svetloba
barve Črna,Rjava,Temno Modre
Blagovna Znamka Aachoae
Dolžina Full Length
Postavka Vrsta Kavbojke
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Velikost XS ,S, M, L
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela zx03
Slog Priložnostne
Podpora Trgovina & Dropshipping
Jeans Slog Harem Hlače
Pas Tip visoko
vzorec Denim jeans
Paket 1* Harem hlače
Vrsta Tkanine Mehčalec
Sezona Poletje, pomlad, jesen
Dekoracijo Naguban
Fit Tip Svoboden

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi