650W meso stroj za rezanje za svinjino/piščanca/goveje kosti stroji za žaganje cena v

€280.17

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

650W meso stroj za rezanje za svinjino/piščanca/goveje kosti stroji za žaganje cena v

O električnih kosti videl/meso, kosti videl stroj

Bonesaw, lahko izrežete kosti, zamrznjeno meso, ribe, itd.Široko uporablja v kuhinji, restavraciji in mnogi predelavo hrane mesto.

Ta vrsta b onesaw, se lahko uporablja za rezanje kosti, zamrznjeno meso, ribe, itd.

1. Naprava sprejme velika kolesa design, dobro kombinacijo izdelkov, napetosti prilagoditev ročaj je mogoče enostavno razstaviti žage.

2. Vgrajen nepremočljiva varnostne naprave.Ko je pralni zunanji pokrov odprt, da bo prenehal delovati.

3. Učinkovito, stabilno vožnjo, preprosto upravljanje, enostavno za čiščenje.

4. Klopi in žage so izdelane iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla, trdno in trajno, potrjuje, da mednarodni sanitarij standard.

5. To se široko uporablja v kuhinji, restavraciji in mnogi predelavo hrane mesto.

Specifikacija električnih kosti videl/meso, kosti videl stroj

Stroj je v celoti narejen iz nerjavečega jekla.

Material: Nerjaveče jeklene lupine in pasu kolo; prednosti: Premična delovna miza, visoke učinkovitosti, z lestvico ploščo,polno nerjavnega jekla material,tračne žage lahko enostavno prilagodi, nizko porabijo, enostavno delovanje, estetski videz, stabilne kakovosti; Izdelava: Polishd lupini, vse spajanje z varjene, iz nerjavnega jekla,rezervnih delov v stiku z živili so obdelana s posebnim predajo, ki potrjujejo, da nacionalni hrane in zdravja standard; Funkcija kosti videl: 1. Stroj se uporablja za veliko različnih vrst malih in srednje velikih živalskih kosti, zamrznjeno meso, ribje kosti, led, zamrznjene ribe segmentacije 2. Serije kosti žage so novo zasnovan, za meso, kosti razred stroji za predelavo, z visoko učinkovitost, nizko porabo energije, varno in priročno delovanje, lep videz in druge omembe vredne zmožnosti 3. Z uporabo visoko stabilnost in druge najpomembnejše značilnosti te serije kosti videl stroj je iz nerjavečega jekla, za varjenje, kjer se deli v stiku z živili so iz nerjavečega jekla inposebno zdravljenje, v skladu z mednarodnimi standardi za higieno živil 4. Panar oblikovanje telesa, iz nerjavečega jekla, pokrov ploščo, v skladu s higieno živil in enostavno čiščenje, iz nerjavnega jekla, vrata, posebno površinsko obdelavo, enostaven za čiščenje in vzdrževanje 5. Videl s stabilizacijo naprave, ko rezanje videl s stabilno ne hodi.Meso, Kosti žage je namenjen za rezanje zamrznjeno meso in meso s kosti na koščke.To ustvarja manj hrupa) in zmanjšuje mesa izgubo.Na tračne žage so uvoženi iz Evrope.

Debelina prilagajanje plošče za krepitev oblikovanje, enostavna za prilagoditev obdelave, debeline, premakniti brez tresenja.Struktura modela z varnost, izboljšanje dela, varnost 6. Ta kosti žaga je idealna razgradnje oprema za meso, kosti, zamrznjeno meso, perutnina, ribe .To se lahko široko uporablja v penzioni, hoteli, čas, obratov za predelavo hrane, zakol hiš in tako naprej Videl kosti Model stroja:JG120 Moč:650W Napetost:110V/220V Frekvenca:50/60hz Videl Pasu dolžina :1200 mm Videl hitrost:15m/s Tabela velikosti:40*50 cm Žaganje Max Visoka:23 cm G. W:34KG Pakiranje velikost:50*40*72 cm Garancija in Jamstvo stroj z 2 leti garancije, če je kaj narobe z njim, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Dostava : 1, Če izberete "Prodajalca Način Dostave", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in dostavo do vaše najbližje pristanišče!Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga. 2, Če se odločite za pošiljko "Z Fedex / TNT / UPS / DHL", bomo poslali pralni, ki jih express.Druge Politike ( 1) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.in ne odgovarja za po meri potrditev stvar na katero koli državo.

( 2) Prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete, ne pusti negativne povratne informacije ali nevtralne povratne informacije brez komunikacije.Mi lahko odpravite vse težave, ki vas obdajajo.

( 3) Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur, če ste zainteresirani za naše pralni, prosimo, obrnite neposredno na nas, da smo lahko vam najboljšo kavo v razumni ceni. (4) vse stroj, velikost in teža, merjena z naših rokah,morda so nekateri odklon,prosim, ne misli (5)prepričajte se, da pralni embalaža stanje je dobro, preden se prijavite blaga (6)Če se ne morete izbrati svojo državo in bi plačilo samo stik z mano. (7)Bomo poslali pralni, ki jih express po vašem državi ,mogoče jih TNT DHL, UPS ali Fedex ali drugi način dostave

Oznake: mesar videl, pfaff 145 šivalni stroj, deli za krožne žage, 4 palčni žago, denar count stroj, Veteran, kosti, meso videl, zamrznjeno meso videl, chan videl, 3d prikrivanje masko

Moč 650W
Material Ohišja Nerjaveče Jeklo
Videl hitrost 15m/s
Številka Modela JG120
G. W 34KG
Blagovna Znamka IRISLEE
M Velikost 50*40*72 cm
Tabela velikosti 40*50 cm
Napetost 110V 60hz / 220V 50
Moč (W) 300-700 W
Certificiranje CE
Videl Pasu dolžina 1200mm
Uporaba Komercialni
Žaganje Max Visoko 23 cm

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi