Štiri Izberite Eno Štiri Kanalni Audio I2S Rezerve Širitev I2S IIS Stikalo Modul Za Hifi Amp DAC

€6.51

€6.85

-4 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Ta modul funkcije do štiri I2S signal vhodov, od katerih je izbrana za prenos zadaj DAC dekoder in drugih naprav! (Izberete lahko le eno od štirih načinov za uporabo, ne štirih, da sintetizirajo eno). . .

Podroben uvod:

Na krovu V-A-B-C-D priključek je štiri-način vhoda signala.IZ vmesnik je izhod.Ampak vmesnik zunanji gumb za preklop signalov uporabo.MOČ (ali + G) vmesnik zaloge moči vmesnik z DC napetost 5V.

Vhodni in izhodni vmesniki so opredeljene, kot sledi: vhodni in izhodni vmesniki so enako opredelitev, vendar v različnih signal smeri.V-A-B-C-D smer vhod in IZHOD v smeri izhoda!

Treba je opozoriti, da ko eden od signalov vrstice kot je na primer D1, ki se uporablja kot PODATKOV, podatkovne vrstice, nato pa vse vhodne in izhodne vmesnike D1 mora biti uporabljena kot podatek; D2-D8 je iz istega razloga.

Priključite +5V G napajalni priključek, da se GND.Napačno posledico poškodbe odbor je na lastno odgovornost!

Ko Pa vmesnik je priključen na gumb, dveh linij gumb mora biti povezan z Toda vmesnik.Prosim, ne vodi iz drugih krajev.Dveh linij, ki povezujejo gumb, se ne more povezati drug kraj.Drugače, vsak problem se pojavi.

Na krovu A B C D V 5 eno-znak vmesniki za LED zaslona uporabo!Način povezave, kot je prikazano spodaj:

Oznake: bluetooth nobsound, headphon amplifi, črno muh, zvočno stikalo, audio dac, zvoka darkice, audio preklopnik, ustars i2s, ozadje za rojstni dan, ak4493 prehiteli dac

Blagovna Znamka Olive Leaf
Paket No
Največja Moč Na Kanal NI MOČ
Kanali 2 (2.0)
Številka Modela Štiri Kanalni Audio I2S Rezerve Širitev

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi