TISHRIC 2018 Najnovejši 10pcs Toplotne Blazinice za GRAFIČNO procesno enoto (CPU Heatsink Hlajenje Hladilnik Prevodni Silikonsko Blazinico 10 mm*10mm*1mm Padec Ladijskega prometa

€11.60

€14.50

-20 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

TISHRIC 2018 Najnovejši Toplotne Blazinice za GRAFIČNO procesno enoto (CPU Heatsink Hlajenje Hladilnik Prevodni Silikonsko Blazinico 10 mm*10mm*1mm Padec Ladijskega prometa

1. Sprejemamo Depozitni .Plačate lahko preko Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in nakazilo na www.atticus.si. 2. Prosimo, da se plačilo takoj, možen, tako da boste lahko dobili postavka prej.

3. Opomba: Morebitne uvozne tarifne postavke kupca odgovornost, ki niso vključeni v prodajne cene ali stroški poštnine; bomo Pa razglasi, da je izdelek kot darilo z nižjo vrednost, da vam pomaga lažje dobiti postavka preko Carinskega . 1. DOSTAVA po celem SVETU ( razen v nekaj državah, in APO/FPO). 2. Vsa naročila, bo hitro obdelani in najbolj naročila lahko pošiljajo ven v 5 dneh po tem, ko je plačilo potrjeno.

3. Zaradi stockout in prazniki, nekaterih naročil morda potrebovali nekaj dni, da se prihajajo ven kot običajno.Prosimo, bodite potrpežljivi!

4. Smo le ladja element potrdili, da naslove, zato prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov ujema vaš naslov za dostavo.

5. Dodatni dostava načine: www.atticus.si Standardne Dostave,Kitajska Post Air Mail, hong kong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, itd

1. Lahko nas kontaktirate in nato poslati predmet, nazaj k nam v roku 7 dni po tem, ko se predmet izvaja.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni bomo upoštevali jo uporablja in ne bo vam ponujajo vračilo ali Zamenjavo.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži.Poleg tega morate zagotoviti, nam dostava številko za sledenje in posebnega razloga vrnete.

3. Ponudili vam bomo vračilo denarja ali poslati ste zamenjavo glede na določeno stanje in vaš bo po vrnitvi predmeta.

4. Bomo prenašali vse poštnine, če je izdelek pokvarjen ali ne, kot je opisano na strani izdelka povezavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.atticus.si! 1. Naš cilj je zagotoviti, da so vsi kupci so zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas kot nalašč 5 star pozitivne povratne informacije, če vam je všeč element.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden boste odprli spora ali pustite nas negativne povratne informacije , in potem vam bomo najboljšo rešitev.

1. Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, za TradeManager ali E-pošti, če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkov in storitev!

2. Vaše sporočilo bomo odgovorili zdaj in e-pošto, bodo odgovorili v 2 delovnih dneh.Vljudno prosim poslati sporočila ali e-pošte, če ne boste prejeli naš odgovor!

3. Naš delovni čas: 9:00-18:00 (GMT+8) od ponedeljka do sobote

Oznake: baker heatsink, led heatsink, kul cpu, xps 12 fan, hladilnik gpu, matično ploščo x58, pad toplotne, hladilnik procesorja, 2 mm toplotne pad, chipset heatsink

Nadzor Hitrosti Ventilatorja Ni vrt. / MIN
Ležaj Tekočine Ležaj
funkcija 1 grafično procesno enoto toplotne pad 1mm
Črt NOBEN
Količine Zraka 20CFM
Heatsink Materiala Plastični
Funkcija 2 Silikonski Toplotne Pad
Vmesnik Napajanja USB
Številka Modela TSR139
Blagovna Znamka TISHRIC
Vrsta Heatsink
Paket No
Združljive CPU VSE
Moč Za 0,9 W
Ventilator Velikost Drugo
Uporaba Procesor
Hrup Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Ljubitelj Življenja 100000 ur

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi