Za Audi Q5 SQ5 8R 2010-2017 V7 Facelift 2010-Dinamičen Zavoj Signal LED Strani Rearview Mirror Kazalnik Blinker Repetitorja Svetlobe

€21.03

€26.96

-21 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Za Audi Q5 SQ5 8R 2010-2017 V7 Facelift 2010-2015 Dinamičen Zavoj Signal LED Strani Rearview Mirror Kazalnik Blinker Repetitorja Luči [ Special Design ]:

Zadnje LED v zaporednem načinu krmiljenja tehnologija, posebno zaporedje utripajoči signali utripa naredi vaše vozilo izstopajo od monotono pomikanja [ Premium Quality ]:

Visoka natančnost PC amber dim objektiv, ki Presega OEM specifikacija, strogo testiranje, v skladu z IP67, E - Označite, PIKA in SAE standardov [ Enostaven Za Namestitev ]:

Neposredno plug and play žarnica vtičnico, hitro instant start-up čas.Nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo [ Perfect Update ]:

Zamenjava za originalne strani označevalcev, da vaš avto nadgrajeno moder videz [ Izdelka Združljivost ]: Prilagodi za Audi Q5 SQ5 8R 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 primerne Tudi za Audi Q7 Facelift 2010 2011 2012 2013 2014 2015

O dinamičnih modra učinek,njene ko boste zaklepanje ali odklepanje avtomobila,je prvič pokazal rumeni,nato pa ga počasi zavrtite bele do popolne v bar.Ta učinek še 10-15secs.Ko zavijemo levo ali desno,to kaže, rumena,potem je 10secs bele Usmerjevalne podaljša čas za Varnost.Preveč ljudi, ki Zanemarjajo to 10 sekund,Pogosto je to 10 sekund lahko rešuje življenja.Drugače,dinamični učinek je Zahodni kot originalni rumeno.

Rumena vključite signal je plug and play namestitev, zelo enostavno in priročno.Za modro svetlobo funkcijo, vaša prva izbira je, da se povežete z mlaka lučka napajanja, če ste imeli.Ali se povežete s stranjo, mirror, flip moč.Če nimate vseh teh dveh funkcijo, potem boste morali odpreti vrata plošča za povezavo s pozitivnimi, da bi dobili moč, to je malo zapleteno.Kakorkoli že, lahko uporabite trak za pakiranje in pustite, da se ali zmanjšanje zelena žice off , uporabite rumeno vključite signal samo.

[ Namige ]: Namestitev Navodila, ki NISO vključeni.Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočamo .Prosimo, dovolite 1-2 mm razlik, saj je ročno merjenje.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, ki je barvno morda nekoliko razlikuje od slike.Prosimo za razumevanje. [ Sliko Izdelka Opis ]:

1. Nalogi, obdelani v roku 5 delovnih dni po plačilu preverjanje.( niso vključene počitnice ali vikend ).

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

4. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.

5. Vse izdelke na www.atticus.si jamči, da je treba dostaviti v roku 60 dni (90 dni za dobavo v Braziliji).ste zaščiteni, če ne boste prejeli, bo vaše naročilo pravočasno.

1. Ko prejmete izdelka, ki je bil kupil in plačal za o naši trgovini, in boste ugotovili, da je ni, kot je opisano ali slabe kakovosti, se lahko obrnete na nas, če želite odpraviti te težave.

2. Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v garancijski čas dostave je obljubil prodajalec.

3. Vrne sprejeta, če izdelek ne, kot je opisano, plača kupec vrniti, ladijski promet pristojbina.Ali pa da predmet in se delno nadomestilo.

1. 12 mesecev Proizvajalca limitedWarranty za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Accessoriescome s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate tellus kaj je okvara in nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

1. 5 star pregled = več popust za naslednje naročilo.

2. Obrnite se na nas, preden odprete spora,se bomo odpravili težavo.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden se boste odločili za dopust negativne povratne informacije.Vam bomo najboljšo rešitev.

Oznake: angel blazino, zaščitnik audi q5 8r, v7, audi lučka, SQ5, audi sq5, svetilka, stojalo, 2019 audi q5, audi q7, golf mk7 prtljažnik

Opremljanja 1 Za Q5 SQ5 TIP
Ime Modela LED Dinamični Vključite Signal Strani Ogledalo Blinker Lučka
Certifikati PIKA SAE
barve Rumeno
Količina En par(desno in levo)
Postavka Vrsta Vključite Opozorilne
Barva Svetlobe Rumena/Oranžna/Modra
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Vmesnika NOBEN
Moč Led Traffic Signal Light
Blagovna Znamka Malcayang
Vgradnjo 2 Za V7 SQ7 TIP
Lumnov 2400Lm
barvne leče Sijajna Dimno Črna
Element Teža 0.33kg
Za Vozila Znamke/Modela Audi
Napetost 12V

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi