PAERLAN Brezhibno Žice Brezplačno čipke modrc majhne prsi Push Up Enega Kosa seksi Nazaj Zaprtje Vlečne Kljuke - in - eye underwea Ženske Pokal

€9.13

€15.23

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

V ime izdelka Dvojno Zapenjanje Čipke Modrc

Proizvajalec PAERLAN

Vrste modrc Piquant očarljivo čevlji

Velikost 70A, 70B, 75A, 75B, 75C, 80A, 80B, 80C, 85A, 85B

Materiala Lycra Barva

Kaki, Roza, Modra, Rdeča, Navy Blue , Black Modrc Slog

Brez jeklenega obročka

Pokal informacije 3/4 skodelice / nazaj Pasu Vrsto Fiksnih ramenski trak opomba To je pravi foto pokazati.

Opomba:

Glede na dejanske barve, izdelki se lahko razlikujejo od tistih, ki so označena z vijaki, v nasprotju s sliko, ki je prikazano na strani, zaradi številnih dejavnikov, na primer svetlost zaslona in svetlost gori.

Dekleta perilo Dolžina Ni enako Prsi (cm)

Plačilo Pregled 1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 20 dneh po oddaji naročila.Če morate stopiti v stik z nami glede dobave 1. Pošiljka bo poslana v najkrajšem možnem času po plačilu, Letalom bo trajalo približno 20-45 dneh, nekatere parcele bo 20-60 dni, EMS (7-15 dni), 2. Praviloma najbolj naročila se obdelujejo v roku 2-7 delovnih dni.Vendar dostave zamude se lahko izvede, kot je naš shranjevanje sprememb, vsak trenutek. 3. Mednarodna Dostava traja dolgo časa, prosimo, bodite potrpežljivi, smo se bodo zaprli tudi, da skrbijo za najnovejše dinamične informacije, paket lahko po nesreči poškodovan, vključno s prilagajanjem In tudi po izgubo, prosimo za razumevanje!Če niste prejeli na parceli, ali je paket poškodovan, ali imate proizvode z napako, prosimo, da nas je nekaj fotografij, kot dokaz, Če je tako, vam bomo poslali nov izdelek.Vse zahteve, vas prosimo, da nas obvesti, preden pošlje paket, ker se po pošiljanju paketa ne moremo spremeniti ničesar!O povratne informacije Vaše mnenje je zelo pomembno za razvoj podjetništva, in če ste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, prosimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije.Hvala!

Če niste zadovoljni s tem, se obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in prepričajo.Najlepša hvala!

Podpiramo velika naročila, Če imate vprašanja, lahko najdete me!

Oznake: paerlan spodnje perilo, modrc seemless, 34c, 7xl modrc, 38aa modrc, velika velikost brassier, bra ženske koreja, kissy brezšiven nedrček, 75b bra ženske, 30aa modrc

Dekoracijo Čipke
Zapiranje Tip Vlečne Kljuke-in-oko
Pokal Obliko Tri Četrtine(3/4 Skodelice)
Postavka Vrsta Bras
Spol ŽENSKE
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Slog Seksi
Vzorec Tipa Cvetlični
Trak Tip Non-Kabriolet Trakov
Modrc Slog Brezšivne
Material Lycra
Blagovna Znamka PAERLAN
Številka Modela Y1757
Vrsta Podpore Žice Brezplačno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi