VODOOL M2 SSD Heatsink Hladnejše Temperature OLED Digitalni Prikaz M. 2 2280 NVME SSD Solid State Trdi Disk Radiator Toploto Toplotna Pad

€6.02

€10.03

-39 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Funkcija:

1. Pečat vrsto neodvisnih zračni kanal, ki je lahko odvajanje toplote dobro in odvesti toploto hitro;

2. OLED prikaz temperature, M. 2 hladilnika je obdarila s funkcijo v realnem času, prikaz temperature;

3. Narejen je iz aluminijeve zlitine in obdelana z CNC v številnih procesih.Površinske teksture je v redu z anodno peskanje proces;

4. Z majhnimi turbinski ventilator hladilni ventilator, zračno hlajenje večjo učinkovitost;

5. Radiator je opremljen z nano silikonski toplotne pad, s toplotno prevodnost 8W / km, ki se lahko tudi ravnanja, ki trdi disk sklop hladilnega telesa.

Specifikacija:

Uporablja specifikacija: 2280 specifikacija M. 2 vmesnik SSD

Prikaz Temperature zaslon: zaslon OLED

Napetost: DC 12V

Prikaz natančnost: natančen do 0,1 ℃

Realni čas prikaza: temperatura se lahko prikaže, 1ms ultra-high temperature sprejetje stopnja

Material: eloksiran letalstvo aluminijeve zlitine

Barva: Črna, Srebrna, Rdeča

Velikost: 72x23.9x14.7mm/2.83x0.94x0.57"

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

Pakete:

1 X M. 2 2280 SSD Heatsink

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: corsair rgb, heatsink m2, m2, primeru nvme, hladilnik procesorja, hd ssd, sata ii ssd, m2 nvme, hakko oled, m2 mvme ssd primeru

Podpira Trdi Disk Zmogljivosti /
Blagovna Znamka VKTECH
Številka Modela /
Velikost 1.8"
Poreklo CN(Izvora)

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi