1/35 Sovjetska Machine Gunner Posebnih Vojakov GRU smolo kit vojaki GK Vojaško vsebino, Nepremazan Brez barv

€5.28

€6.21

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez barve, nesestavljeni.

2:vsi izdelki so brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, ne fotografije. (um, prosi kupce, da skrbno izberejo)

3:po prejemu izdelka, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, to je prvič, da bomo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4:če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami, pohvale!Najlepša hvala!

5:jaz sem fanatični model navdušenec sam.Razumemo vaše potrebe.Število izdelkov je omejeno.Obstaja veliko izdelkov, ki se ne sprosti.Tako da, če imate kakršne koli zahteve, prosimo, obrnite na nas.Upam, da vam bomo lahko pomagali.

Oznake: sodobni ruski vojak, 135 model, model smole, orangemom, 1 35 ruske, ukrepanje vojaške, 1 35 obsega smolo vojaki, 135 sovjetski častnik, shikamaru, smole, ruski

Vojak Dodatki Vojak Deli in Komponente
Lestvica 1/35
Izvirni Paket No
Lutke Tip Model
stanje Na Zalogi
Obrazec Unassambled
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Opozorilo Izogibajte se otrok kontaktne in prepove poraba
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Postavka Vrsta Model
Blago Atribut Skupščina
Starostni Razpon > 14 let
barve Unpainted
Spol Unisex
Material Smole
Mfg Serijske Številke Smole
Številka Modela 175
Daljinsko Upravljanje No
Zaključek Stopnja Polizdelki Izdelka
Tema Vojaško

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi