1pcs Beli Poliester Navaden Krog 120Inch Namizni prt Za Poroka Dogodek Dekoracijo Okrogla Miza Krpo Za Hotel Banket Dekor

€7.29

€9.11

-19 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Dobrodošli v Naši spletni Trgovini !

To je zelo visoko Kakovosti Poliester Navaden Okrogla Miza krpo.

10pcs okrogle Bele 210GSM poliester navaden namizni prt ,bo dodate Elegance za Vaš Poročni Dogodkov,oseb, Hotel,Banket dekoracijo.

Iz poliestra (Dacron) in z porobljeni rob, ti prti so trpežna in enostavna za čiščenje.Poleg tega, s privlačno barvo, ti brezhibno-žico prti lahko prinese elegance za vas.So kot nalašč za dom, osebe, hotel, restavracijo ali poroko uporabe.

Visoka Kakovost: iz poliestra (Dacron),ti prti so trdi, da madež &gubam in enostaven za čiščenje.

Porobljeni rob: Robovi so zložiti in porobljeni, ki bi te prti bolj trpežne.

Elegantna oblika: Cut iz enega kosa tkanine, ti pravokotnik prti so Brezšivne-žico in lahko prinese eleganco in klasične allusion na vaši prireditvi ali stranke.

Enostaven za fit: Ti prti so težke ponderirano tako, da so zelo enostaven za fit.

Enostaven za nego: lahko jih sperite z roko, pralni, ali suho čiščenje s katero koli vrsto detergenta.Lahko tudi uporabite čopič za čiščenje.Prosimo, imejte v mislih, da naj bi bila temperatura pod nadzorom pod 45 stopinj.

Pls izberete barvo karte, vam bodo sledili vaš potrebno narediti red .

Pošiljke :

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročila vključujejo, ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v treh do štirih delovnih dni, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. .Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi .Te dodatne pristojbine, morda zbrani v času dostave .Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor ,osvetlitev, ozadja, itd,,, Vendar pa, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Storitev

Vaše zadovoljstvo je naš cilj in delovno moč .Da poskrbite, da ste srečni kupec &užival svoje nakupovalne naši trgovini, se bomo potrudili, da dobava najboljše elemente &storitev.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, če ste zadovoljni z našimi elemente kakovosti in storitev.Če imate kakršne koli težave s kakovostjo in storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. .Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše poprodajnih storitev.

O Nas

Nam je mar za naše cenjene kupce, če imate kakršna koli vprašanja ,samo vas prosimo, da se obrnite na našo Customer Service osebje, ki jih bo zelo vesel, da vam pomaga .Smo poskušali naše najboljše, da odgovori na vaša e-pošto, kakor hitro je mogoče.Vendar pa se zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, morda ne bomo mogli odgovoriti sporočila takoj .

Prosimo, dovolite dvajset štiri delovni čas za nas, da odziv.

Oznake: čar emajl, okrogla miza, prt, pvc okrogel prt, Pravokotne prt, prt, 30. rojstni dan majica s kratkimi rokavi, prt nepremočljiva, silicij prt, komplet rojstni dan, plastični krog prt

Oblika KROG
Vzorec Tipa Trdna
Design KROG
Blagovna Znamka CHAISANG
Tehnika Tkanine
vzorec navaden trdna
Velikost 300cm Round
Številka Modela CXTC-2ds212rrr
barve Bela,Rdeča,Slonovina,Črna,Modra,Vijolična in več barv
Material Poliester Navaden
Uporaba Poroka
Funkcija Za enkratno uporabo
Slog Navaden

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi