Visoko Kakovost Multi Obliko Nohtov Art Nosorogovo Steklo, Kristal, Kamen Dekoracijo Modela Flatback Kamni Za Nohte

€9.10

€15.17

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Na Debelo in Več Slogov, Kliknite Naslednje Slike: Opozorilo Prosimo, da: Zaradi vpliva COVID-19, število tovornih letov se zmanjša, paketi so nakopičena up resno, vplivajo na prevoz učinkovitost in enostavno izgubijo.Zato pošiljamo samo registrirani parcele.Upamo, da boste lahko prejeli parcele varno in hitro.Hvala vam za vaše razumevanje.Izdelki: Vključno z: 20 stilov okrasnih, vsak slog 100 kosov, skupaj 2000 kosov prejeto 1 multi-funkcijo dvakrat vodil voščenka vosek svinčnik Funkcija: 1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti Nohtov, dekoracija 2.Enostavna za nanos na naravni ali umetni nohti 3.Očistite površino vašega nohti, čopič base laka in jo postavite na nohtih Pečat z jasno pokrivnega premaza 4.Uporabite jih lahko tudi za dekoriranje vašega doma, mobilni telefon, na primer, očala, izdelan kartico, body art, itd.Če potrebujete debelo 1440pcs/vrečko, prosimo, kliknite naslednje slike za nakup.

Več realne slike

Plačilo 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Zamenjava/Exchange 1. Če niste zadovoljni s točko, nas prosimo obvestite v roku 14 dni po prejemu izdelka in se vrnite izdelek v prvotno stanje .Mi vam bo dala celotno vračilo ali zamenjavo vašega nakupa. 2. Kupec bo plačal vrniti ladjar stroškov, ne glede na koli razlogov. 3. Smo zagotoviti, da so naši proizvodi delujejo običajno pred objavo.Če izdelkov je razdeljeno pred prihodom na vas, vse kar je treba storiti, je zajamete fotografijo, da nam pokaže naš pokvarjen izdelek.Obljubimo, da poplačajo 100% svojega denarja.O Povratne Informacije 1. Vaše Zadovoljstvo je naš glavni cilj in vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Želimo, da naši kupci 100% zadovoljni z njihovim namenom. 2. Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosimo, vzemite si trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije.in 5 točk DSR.Bomo pustite 5 Točk DSR povratne informacije za vas. 3. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Sporočilo in bomo potrudili, da rešitev tega problema. 4. NE pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez komunikacije z nami.Pišite nam: 1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate! 2. Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.atticus.si TradeManager ali nam pišite! 3. Zato vas prosimo, da nas kontaktirate v vsakem trenutku.

Oznake: g flatback nosorogovo, okrasnih kristalno luknja, zelena lak kristali, mini lak za nakit, nail art, nail rhineston, morya nail art, crystal za dekor, nohte, nalepke luxe vrhovno, b okrasnih

Postavka Vrsta Nosorogovo & Dekoracijo
Količina 2000 kosov okrasnih
Številka Modela 2000 kosov okrasnih
kristali na Dnu flatback
okrasnih za nohte Materiala Kakovost Stekla, Kristalov Okrasnih
lak za Barvo okrasnih Kristali AB jasno, Zlata, rdeča, Črna
nail draguljev Oblike Krog okrasnih nohtov nakit in okrasje
Prilagojene Druge Oblike in Velikosti nohtov draguljev Da OEM ODM nohtov draguljev in okrasnih
Poreklo CN(Izvora)
Kako uporabljajo kamne za nohte Lepila na okrasnih dekoracijo za nohte
Material Steklo
Stekleni Kristali Prednost Super sparkly nosorogovo nohti draguljev kamni za nohte
Teža 480g
Blagovna Znamka queenme
pixie okrasnih za nohte Funkcija DIY oblikovanje nohtov okrasnih za nail art okras za nohte

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi