Pes Vile Ovratnik hišni Ljubljenčki Usposabljanje Ščepec iz Nerjavečega Jekla Prestavi Nastavljiva Dolžina Hitro Sprostitev Hitre Sponke Za Pse DOGGYZSTYLE

€10.23

€10.77

-5 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Pes Vile Ovratnik hišni Ljubljenčki Usposabljanje Ščepec iz Nerjavečega Jekla Prestavi Nastavljiva Dolžina Hitro Sprostitev Hitre Sponke Za Pse DOGGYZSTYLE

Postavka Opis

Velikost:

Velikost Differences2-3cm.Prosimo, da ukrep, teža samo za referenco Velikost Dolžina Premer 60 cm/23.62" 4.0 mm Package Količina:1 x Pes Ovratnik

Kako Naročiti

Prikaz Izdelka

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .In pls povej nam, mi pa vam $1 POPUST pri naslednjem naročilu.

2.Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Dostava Informacije

1. Priprava Čas: potrebujemo 5-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Brezplačna Dostava Po Celem Svetu

3. APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Dostava

Opravičujemo se vam, da P. O. Škatle in vojaške naslove (APO, FPO) ne more ponuditi.Za NAS ozemlja, prosim, pustite komentar, ko boste oddaji naročila.Na primer, če ste bili v Guamu, Puerto Rico, lahko članica Guam, Puerto Rico v državi oddelek.Stranke iz Brazilije naj pusti sporočilo, da nam svojo 11-mestno CPF kot vaši meri potrebuje.

O Carinskih Dajatev

V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.Vendar bomo vračilo plačila za express dostava(če ste plačani) na vaš račun v roku 24 ur.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

Opomba:

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.

Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

Politika Vračanja

Naše spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo obleko velikosti skrbno pred nakupom ( velikost, meritve bodo pokazali v nadaljevanju posamezne elemente ).

Vrnitev & Izmenjavo navodila

Pozornost je : ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.

Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*Element je SKU število

*Slike z napako kroglice.

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Oznake: pes vile ovratnik poškodb, mini vile ovratnik, enostavno pes vile ovratnik, gos pes ovratnik, tkanine vile ovratnik, nemški vile ovratnik, usnje vile ovratnik, kuža vile ovratnik, črna vile ovratnik, srednje vile ovratnik

Prodaja Kanalov Trgovina na drobno,trgovina na Debelo(dati popust)
pes povodec ovratnik pes
Vrsta pes izdelka
Material Železo
Ime izdelka pes ovratnik
Velikost 60cmx4mm
Funkcija Nastavljiv
Sezona Vse letne čase
barve SREBRNA
vzorec Trdna
Ovratnik Tip Osnovna Ovratnice
pasje ovratnice pet ovratnik
Blagovna Znamka DOGGYZSTYLE
Pas pes pes ovratnik usnje

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi