4-axls 6-axls CNC Zlom Odbor CNC Graviranje Stroj Zlom Odskočna deska Za Voznika Motornih MACH3V2.1-L Interface Adapter

€17.18

€25.27

-32 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

4-axls 6-axls CNC Zlom Odbor CNC Graviranje Stroj Zlom Odskočna deska Za Voznika Motornih MACH3V2.1-L Interface Adapter

Opis:

Uporablja se za zagon obdelavo signalov gostiteljskega računalnika ( LPT port ), z MACH3 CNC sistemske programske opreme in perifernih pralni dinamične električne.Primeren je za CNC graviranje, CNC stružnica, CNC plasmacutting pralni, lasersko graviranje, CNC rezkalni stroji, obdelovalni centri in drugih obdelovalnih strojev.Z gostiteljskim računalnikom in MACH3 vrsto programske opreme, je lahko stroškovno najbolj učinkovit CNC sistem.

Značilnosti: posebno visoke hitrosti čip se uporablja za obdelavo vhodnih in izhodnih (I/O) signalov.To je lahko zaradi česar je pralni delo namestite stabilno, s funkcijami za popravljanje in razširitev signalov, da odstranite nepotrebne moti signalov.Računalnik LPT port zaloge moči posamično, ločite od napajanja drugih delov.Zato, računalnik in strojno orodje učinkovito izolacijo.To naredi podatkov bolj varno, z dodatno zavarovanje za varnost in stabilnost.Obstaja 5 vhodni signali, komuniciranje z gostiteljskim računalnikom, ki so izolirane s optična spojka.Med optična spojka izolacije, je P11 in P12 so za visoke hitrosti, ki se lahko uporablja za povezovanje gredi kodirnik, ali enako zahtevne kot signal ročno kolo, B. 12V-OUT in 5V-OUT power output vmesnik, se lahko uporablja, da poberem nekaj potrebne moči, kot so hall senzorja stikalo in bližine stikalo.Obstaja 5 vhodna vrata, nastavite omejitev, izvor, nož, start, stop, hitrost vretena vhod, MPG vnosa in vse druge eno od 5 funkcij.Tam so 12 izhodni signal, ki je dovoljeno za nadzor proizvodnje, ki podpira več kot 6axlslinkage.Nekatere izhodna vrata, je za večkratno uporabo funkcionalnosti.Medtem, ena vrata le mogoče uporabiti kot eno funkcijo.Obstajajo 3 ponovitve, P2, P3 in P4, ki je lahko v pomoč MACH3 nadzor programske opreme za programiranje.Rele je vključeno ali izključeno, lahko nadzirate z nadzorom MACH3 programske opreme.Vsak rele je pritegnil lučka, ki označuje, ki je bolj intuitivno in priročno.3 releji lahko uporabijo za nadzor, odpiranje in zapiranje tekočine, hladilne tekočine, megle hladilne tekočine, tekoče agregatno stanje hladila in tako naprej.Uporabijo se lahko tudi za nadzor elektromagnetni ventil naprava za vklop.P2 vrata za vretena, P3 vrata za hladilne tekočine, P4 vrata je mogoče opredeliti.Visoke hitrosti, optična spojka izolacije se uporablja za nadzor hitrost vrtenja vretena.Izhodna vrata vzporedna vrata P1, ki lahko izhoda PWM signala v 2.5 KHZ.Na vmesnik odbora ,je D/A vezje, s PWM do 0-10V.Vezje lahko izhod 0-10V ravni za nadzor inverter, ki ima le analogni nadzor hitrosti na trgu.Zato ga lahko nadzirate hitrost vrtenja vretena.Pomembno je, da PWM izhod 0-10V izhod lahko izbere le enega na dva.Jih ne morete uporabljati hkrati.Vmesnik odbora je lahko povezano tudi s katodo ali skupni pridelek na steper pogon, ali servo pogon (servo mora voznik podpira digitalni signal).Izhod je 5V ravni.Široka vhodna napetost napajanja: 15-32VDC.Funkcija preprečuje povratne povezave zaščito. 2 skupin izhodna napetost: 5V in 12V napetost, 100MA izhodna zmogljivost.

Specifikacije:

Model: MACH3V2.1-L

USB: Tip B

Velikost: 11*7.5*2.4 cm/4.3*2.95*0.9 v

5 vhodna vrata

vrata

funkcija

P10

za zaustavitev v sili,

P11

rezervirano

P12

rezervirano

P13

3 axls omejitev

P15

rezervirano

11 izhodna vrata

vrata

funkcija

P4

X utrip

P5

Smer X

P6

Y impulz

P7

Y smeri

P8

Z impulz

P9

Ž smer

P16

4 utrip

P17

4 smeri

P2

rele vrata

P3

rele vrata

P14

napolnite črpalko

Paket Vključuje:

1 x Zlom Odbor

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.atticus.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: voznik tb6560, cnc usmerjevalnik, voznik cnc tc, stopite prestavi motor, arduino cnc kit keye, voznik koračnih, 4 korak motorja voznik, velik motor driver, proxxon mf70 kit cnc, sumoran

Blagovna Znamka VBESTLIFE
Številka Modela Zlom odbor
Vrsta Stopite Motornih Voznik Zlom Odbor
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Napajanje AC
Vrsta Motorja Steper Motornih

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi