Motorno kolo Chrome Rep Lučka za Ovratnik Kritje Za Harley Touring Modeli XL Dyna FLSTF FLHRC FLHTC

€10.30

€11.44

-9 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Chrome Rep Lučka za Ovratnik Kritje Za Harley Touring Modeli XL Dyna FLSTF FLHRC FLHTC

Značilnosti:

Ta chrome-platirani ABS rep lučka za ovratnik dramatično spremeni videz vašega zadaj fender.Ovratnik je enostaven za namestitev, in kit vsebuje vse, montaža strojne opreme.

Specifikacija:

Količina: 1

Navodila: Ni Vključen

Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva: Krom

Material: ABS Plastika

Vgradnjo:

Primerni za Harley 2003-kasneje XL (razen XL883N, XL1200N, XL1200V, XL1200X in "2011-kasneje XL1200C), Dyna® (razen FXDWG in" 2009-kasneje FXDB), FLSTF, '2003-2008 Touring modelov (razen FLHX), '2009-kasneje FLHRC, FLHTC, FLHTCU, FLHTK in FLTRU modeli z Originalno Opremo rep lučka.

Paket vključuje:

1x Plinski Lučka za Ovratnik Pokrov

1.če je vaš naslov za dostavo, ki spada v oddaljenih območjih,kupci morali plačati dodatne poštnine,upam, da vaše razumevanje,če ne sprejmete naš pravilnik,prosim, ne ponudbo,hvala. 2.če ne boste dobili vaše predmete v pričakovati,prosim pošta nas najprej se bomo potrudili in izpolnjujejo vaše povpraševanje,potrebujemo vaše kooperacije,hvala. 3.Običajno ne proizvajajo davka,vendar ne moremo 100% zagotoviti,če obstajajo morebitne dajatve pridobiva s togo po Meri pregled,se bojim, kupec pa bi se popolnoma odgovoren 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo Bomo cenili, če pustite nam pozitivne povratne informacije.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite nas pet zvezdic,zaradi pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, so tisto, kar se zavzemamo za.Če ne boste zadovoljni z vašo nakupovalno izkušnjo,prosimo, obrnite na nas, preden se boste odločili za dopust nevtralne ali negativne povratne informacije , se bomo potrudili, da reši problem za vas v najkrajšem možnem času.Če je predmet, ki ste jih naročili je poškodovan, se obrnite na nas v garancijskem roku,bomo zamenjajte okvarjen element je element, ki je enaka funkcionalnosti na prvi.Če primerne zamenjave ni na voljo, delno nadomestilo se izda preko Paypal.Če kupec ne želite niti zamenjava niti delno nadomestilo, ampak radi vračajo, kupec bi moral biti odgovoren za vse, ki se vračajo ladje stroškov.

Oznake: pete harley dyna, softail, harveys davidson oblačila, davidson harley electra glide, harlley davidson deli, alforja indian scout, davidson harley, harley policija, cosplay harley quinn, 883 sportster

Ime Modela MT364-CD
Blagovna Znamka ZORBYZ
Postavka Dolžina 0inch
Postavka Višina 0inch
Element Širina 0inch
Element Teža 0.2kg
Motobike, Da Harley-Davidson
Vrsta Materiala ABS Plastike
Postavka Vrsta Zajema & Okrasni Ornamenti

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi