Taktično Prsih Vrečke Vojaške Lov, Pohodništvo, Kampiranje, Kolesarjenje, Streljanje Nahrbtniki Molle Plezanje, Treking Potovanja Cs Torba

€15.51

€25.85

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Taktično Prsih Vrečke Vojaške Lov, Pohodništvo, Kampiranje, Kolesarjenje, Streljanje Nahrbtniki Molle Plezanje, Treking Potovanja Cs Torba

NAŠA OBLJUBA!!!

1.Mi obljublja, da si bo prejel naročilo, ko zaključite plačilo.

2.Ko je paket potrdila izgubil, bomo ponovno pošlji vas ali nadomestila, prosim, ne skrbite.Če ste dobili napačen element, vas prosimo, da fotografije za paketni prenos in predmet, ki ga je prejel, se obrnite neposredno na nas.Mi vam nudimo rešitev.

1.Sprejemamo DEPOZITNI-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Denar; Bančno Nakazilo, Western Union. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

1. Nudimo različne pošiljko storitev za različne zahtevo takole: China post air mail, Alirepress Dostave, Epacket, EMS, F EDEX / DHL / UPS / TNT / CESTNINA,

2. Sledenje podatkov običajno posodobitve okoli 3-5 dni, če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 3. Ne Odgovarja za Carinjenje .Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se STRINJATE, VAS VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

100% zadovoljstvo je naš cilj !

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami hvalo bodo zelo cenjeni.

2.Če ne, Smo iskreno upam, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, dela težave, si pozitivno.Najlepša hvala.

3.To je nemogoče rešiti vaš problem, če ne vemo, o vprašanju!Najlepša hvala!

Oznake: ulične prsih nahrbtnik, batman prsih nahrbtnik, voodoo tactical nahrbtnik, taktično nahrbtnik x, prsi nahrbtnik moški, taktično nahrbtnik otrok, prsi ploščad nahrbtnik taktično, prilagodite prsih nahrbtnik, taktično vojaški nahrbtnik, taktično majhen nahrbtnik

Torbe funkcija Na Prostem Pohodništvo,Taktično Nahrbtnik,Vojaške Lovski Nahrbtnik
Funkcija Taktično Prsih Vrečko
Taktično Vrečke Ustreza Na Prostem Pohodništvo,Taktično Nahrbtnik,Vojaške Lovski Nahrbtnik
Nahrbtniki Tip Softback
Spol Unisex
Blagovna Znamka demeysis
Številka Modela taktično nahrbtnik
Dež Kritje, No
Material Poliester
Postavka Vrsta Zunanji Taktično prsih vrečko
Ime Taktično Prsih Vrečko
Taktično Material Vrečke Najlon

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi