Luštna Mačka Vnesite Vrata Mat Kuhinja Preproge Spredaj Preproga Kuhinja Preprogo Doma Mat Zaprtih Soba Non-slip Kopel Preproge Dobrodošli predpražnike

€8.25

€9.94

-17 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

DOBRODOŠLI VRATA MAT ANTI-SLIP TALNA OBLOGA

Nasveti: Prosimo, upoštevajte, vse velikosti, teže in barve se lahko malo odstopanje za ročno merjenje in zaslon.DOBRODOŠLI VRATA MAT ANTI-SLIP TALNA OBLOGA material: kakovostna flanela tkanine z elastičnim in vpojne goba anti-slip design: netkane tkanine z potiskane pvc pike na dnu velikost: 50x80cm(standardni) debelina: pribl.12 (mm) package: 1 kos/polybag OBVESTILO 1.Prosimo, razmislite malo barva razlika in velikost napak, ko bo naročilo. 2.Po meri tiskanje je na voljo,se obrnite na nas s sliko. 3.Ročno pranje. 4.To je izdelana iz tkanine material,ki je idealen za uporabo v zaprtih prostorih,vendar ne trajno, za na prostem.Če želite kupiti na prostem vrata mat,prosimo, obrnite na nas.

NAROČILO IN PLAČILO Prosimo, poskrbite, da vse kontaktne informacije pravilne,odpremnico bo izhod za vaše podatke neposredno.Kupec mora plačati uvoznih dajatev in davkov, ki namembni državi,če obstajajo.Smo ročaj ladijski promet samo,in naša brezplačna dostava NE vključuje vse dajatve in davki.ODPREMI & DOSTAVA Postavka bo odpremljeno v 1~5 delovnih dni po plačilu verified by www.atticus.si.Naša brezplačna dostava ponavadi stane 10~25 dni, da glavni okrajih,vendar obljubil prihod kurirske je v roku 60 dni,če je nujno,prosimo, izberite express storitev, da bi se izognili zamudo.Kurir je obseg dostave ni pod našim nadzorom,mi vam lahko pomaga pri sledenju paketov,ampak dejansko,ne moremo ničesar storiti, da jih potisnite prej.Pričakujemo vaše razumevanje in hvala naprednih.POPRODAJNE STORITVE Trgovina z samozavest in zaupanje!Nudimo 15 dneh vrne in vračilo politiko, da zaščiti svoje interese!Ljubezen ali denar nazaj!Okvarjen element,prevoz poškodovanih ali samo vam ni všeč, se,prosimo, obrnite na nas za vračilo.

PROSIMO, DA NE BI SPOR, PREDEN SE OBRNETE NA NAS.Da bodo stvari zapletene.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, ne pozabite, da zapustijo nas je vseh 5 zvezdic pozitivno oceno.To je za nas zelo pomembno.Hvala!

Oznake: safari kopalnica preprogo, mačka talna obloga, smešno mat, vrata spredaj mat, vrata mat prostem, mačka nadstropje, srčkan preproga, preproga vrata, preproga na vrata, serija kopalnica preprogo

Blagovna Znamka Vieruodis
Številka Modela 001
Funkcija Lepilo-Zaščitna
Material 100% Poliester
Slog Ameriški Stil
vzorec TISKANE
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Tehnika Stroj, Ki
Vzorec Tipa Risanka
Specifikacija 50cm x 80cm
Design Perzijski
Uporaba vaja
Starostna Skupina Odrasli

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi