Gospodinjski Škodljivcev Rejector Ultrazvočno Repelenti Proti Komarjem Zatiranje Škodljivcev Repelenti Za Podgane, Muhe, Pajki Elektronski Pest Repeller

€4.14

€6.90

-40 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis izdelka Funkcije: 1.RepelsBugs,Mravlje,Miši,Ščurki,Komarji, Pajki, Podgane, in Več 2.Okolju Prijazno in Varno Zasnovo, brez kemikalij, brez vonja, ne-strupena in sevanja brezplačno. 100% varno za ljudi in za domače živali. 3.Insektov & Glodalcev Repelenti je učinkovit v zaprtem prostoru, do 80-120 km.m.

To je pogosto uporabljajo v stanovanjih, skladišča, pisarne, vrtove, hoteli, itd 4.enostaven za uporabo.Samo priključite naše elektronske škodljivcev repellers v vtičnico za reproduciranje škodljivcev iz zapustili svoj dom, ni treba, da čiščenje mrtvih žuželk in škodljivcev več!

Pakete:

1Pcs Ultrazvočno Škodljivcev Repellers

1.Bomo poslano v roku 2-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.

2.Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.Dostavo Način smo se odločili www.atticus.si Standardna dostava / China Post / EUB / Singapur Post / Posebno Linijo-YW.

Čas je približno takole:

4.Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so popolnoma novi.

2. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

3. Če na vaše vprašanje ni potrjena, se bomo lahko poslali vam brezplačno nadomestne dele,ampak za vse telesne poškodbe ali škodo, ki je posledica kupec zlorabe, Kupci morajo plačati del denarja.

4. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

5. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

1. Če imate kakršno koli težavo, o da, prosimo, da nas kontaktirate.

2. Če imate veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini, prosim, pustite nam, 3, 5-star ocen in delite s prijatelji.

Oznake: lučka proti komarjem, ubiti proti komarjem, lučka, ščurek odbijata, anti letenje lučka, elektronski pest repeller ultrazvočno rejector, električni ultrazvočno, miško odbijata, podgana se odbijata, oem ultrazvočno, odganjanje insektov

Repelenti Tip Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
Nastavite Vrsto Da,
Nazivna Napetost 100-240V
Vrsta Škodljivcev Komarji

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi