Evropski Stil Ročno Izdelanih Naravnih Pero Soba Dekoracijo Dekleta Soba Dekoracijo De Maison Nordijska Dekoracijo Doma

€14.91

€17.54

-14 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

To sprejema visoko kakovostnih materialov, tkanje proces, oblazinjenje, ki deluje za spodbujanje sodoben način življenja z estetiko, kakovostjo in odnos.

Izdelek: Pero dekoracijo

Material:Pero & Shell

Barve: barve, kot na sliki (Ročno barvanje morda kromatične aberacije)

Opomba:

1. Zaradi merjenje velikosti, ročno izdelane, je morda prišlo do napake 3-5 CM.

2. Prosimo za razumevanje, da je zaradi sevanja svetlobe ali zaslon računalnika razlika, tako da ne morem zagotoviti 100% realne slike in barv.

3. Nacionalni slog Pero dekoracijo, ki je primerna za dom dekoracija, poročni komplet, itd.Če imate druge fotografije, dimenzije ali zahteve, prosimo, pišite mi!

Dragi prijatelji, če mislite, da naši izdelki so dobre, prosim, pustite vaše petimi zvezdicami komentarje kot spodbuda za nas, bomo poskušali naši moči, da narediš bolje, hvala vam!

Nasveti:

Izdelek je narejen iz naravnih perje in ročno.Naravno perje bo porumenelost, delitev in drugih manjših napak, ki ne bo vplivalo na skupni učinek.Obrti bo imel sledove handwork! ! ! !

Oznake: junior soba dekor, goth kawaii soba dekor, spalnica tapiserija, za dom, dekor doma nordijske, deco soba, kawaii fant dekle, nordijska tapiserija, slog, nordijska soba, soba tapiserija

Poreklo CN(Izvora)
Design AUBUSSON
Okvir No
Vzorec Tipa Cvetlični
Material Drugo
Tehnika ročno

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi