Namizni Mikrofon Vzmetenje Škarje Roko Stojalo Za Mikrofon Tabela Montažna Objemka Filter Vetrobransko Steklo Ščit Kovinski Nosilec Za Montažo

€13.64

€31.00

-55 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Specifikacija:

Obremenitev: 4.4 Ib / 2 KG.

Opomba Ko Uporabite:

Za vgradnjo v odprtino na Yeti Mic je včasih le majhen del večje, kot je 5/8" industrijski standard.

Predlog:

Prosimo, uporabite Nit Trak ovijte okoli montažni vijak na vaš šok gori, učinkovito povečanje debeline montažni vijak, medtem ko še vedno ohranja dejansko navoj, tako jo lahko povežete Yeti.

Funkcija:

1.Profesionalni Snemalni Studio Oprema: je Opremljen z nastavljivo stojalo za mikrofon, Nastavljiv Šok Gori, dvojno plast sound shield straže, 3*3/8", da 5/8"Vijak adapterja, Univerzalno mic posnetek, Tabela montažna objemka z gobo pad.Z veliko storitev za stranke, ponuja 12-mesečno popravilo/zamenjava garancije in 30-dan brez težav politiko vračanja.

2.Močno Kompatibilnost in Ustreznost: RINBO mic roko bi združljiv z Modro Yeti, Plaz, ali gori najbolj standardne velikosti mikrofon. 3*3/8", da 5/8"Vijak adapterja so v skladu z industrijskimi standardi.Nastavljiv šok gori in univerzalno mic posnetek tudi zagotoviti več možnosti.Max Podporo Teža 4,4 funt/2 kg.

3.Odlično Šok Gori Učinek: premer mic posnetek lahko spremenite tako, da prilagodite O-obroči na šok gori, odlično obleko za mics s premerom več kot 4.5 cm.Strokovni vzmetenje šok gori izolatov najbolj studio kondenzatorja mics od fizičnih vibracij, tla, in stati hrupa.Vzemite Snemanje in Pretakanje na Naslednjo Stopnjo.

4.Dve Zaslonu POP Filtri: prvi zaslonu bloki zraka eksplozije, kakor koli pop filter ponavadi; razlika v med, potem disperses vse preostale zračnega pritiska, zato jih v času prehaja drugem zaslonu, trobljenje je preprosto, ki jih vsebuje.Prežene bala sikanje in lisping zvoke, ki prihajajo, ko razglasi črko "S" in bloki teh grdih "plosives", ki sledi "B" in "P".

5.Težka Design, Zložljiv in Nastavljiv: nastavljiv boom roko je narejen iz boljšega materiala in močnejši pomlad.Izdelani za težka za prevoz.Max obremenitev lahko do 2 kg po prilagoditvi pomlad luknjo.Nastavljiv roke so lahko prepognite navzgor in enostaven za vas, da nosite okoli.To vam omogoča, da prilagodite primerna kota in višine, da pokažejo svoj popoln glas.

6.Lahko združljiv z Modro Yeti, Plaz, ali gori najbolj standardne velikosti mikrofon.

7.Poleg tega je opremljen z nastavljivim šok gori, dvojno plast sound shield straže in 3*3/8", da 5/8"Vijak adapterja.Max obremenitev lahko do 2 kg.

8.Mic Šok Nosilec: premer mic posnetek lahko spremenite tako, da prilagodite O-obroči na šok gori, odlično obleko za mics s premerom več kot 4.5 cm.Smo posebej kupili 3/8", da 5/8" original kovinski adapterji, da izpolnjujejo večino mikrofonov na trgu.

9.Dvojna Plast Sound Shield Stražar: prvi zaslonu bloki zraka eksplozije, kakor koli pop filter ponavadi; razlika v med, potem disperses vse preostale zračnega pritiska, zato jih v času prehaja drugem zaslonu, trobljenje je preprosto, vsebovane za proizvodnjo odlična kakovost posnetkov.

10.Tabela montažna objemka: Odlično varjenja.Pameten trdi plastični pokrovček ščiti in je pritrjen na nosilec.Lahko enostavno posnetek za vsako namizje do 1.77"/4.5 cm debel.S tem lahko enostavno ga namestite na vašo mizo brez kakršnih koli drugih accessary.Tabela montaža je plast spužve, da bi povečali zaščito vašega namizja.

11.Vse zing zlitin gradnjo.Kompaktno stojalo za mikrofon, je namenjen za težka za izvajanje, nastavljiv škarje roko stojalo je izdelano iz visoko kakovostnega jekla okvir in elektrostatično prašno brizganje tech, trmast, antirust in trajne.

12.Zložljivi tip z dvema 13.8"/35 cm nastavljiv noge.Tekmo z vrtljivo mizo gori in nastavljiv mikrofon gori, se boste lahko enostavno prilagodite mic, da je primerna kota ali višina pokazati vaš popoln glas.Roko kolena naprej in nazaj v bazo, gibanje, je trdna in gladka.To ne dip ali potonejo.

Paket Vključuje:

1 x Nastavljivo stojalo

1 x Mic šok gori

1 x Univerzalni mic posnetek

1 x Tabela montažna objemka z gobo pad

2 x 3/8", da 5/8' 'Vijak adapterja(1 kovinskih 1 ABS)

1 x Dvojno plast sound shield stražar

Oznake: ščit mikrofon izolacije, Boom, akustični zasloni, agent ščit, mount šok, šok gori velika, razer seiren x, skupina mikrofon, vetrobransko steklo, kava miza oreh

Material Kovine
Postavka Vrsta Šok Nosilci
Številka Modela Stojalo Za Mikrofon

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi