Dekompresijski Igrače Za Otroke Anti Stres Fidget Senzorično Avtizem Anksioznost Lajšanje Stresa Stisnite Mehurček Otroci Odrasli Fidget Igrača

€19.43

€26.99

-28 %

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Opis izdelka

Ime izdelka: Zračenja in Tlaka Kit

Uporabo izdelka: dekompresijski artefakt, odzračevanje, ročni DIY, itd.

Izdelek barva: naključno dostave, stilov in barv.

Ključne točke:

1. razdražljivost igrače: te čutne igrače so tudi najboljši umirjanje igrače in tlaka igrače za najstnike, odrasle in otroke z DODATI ali ADHD in OCD.Ta igrača lahko razvije otrok, oblikovanje, vizualne usposabljanje in otrok namizne seje igrače.

2, enostaven za prevoz: igračke lahko potekala v vaših rokah.Najbolj igrače so žepne velikosti in visoko prenosljiva, zato so zelo primerna za pisarno, družina, cerkev, knjižnico, postaja, posebno izobraževanje v razredu, fizioterapija soba in senzorno sobo, in potovanja.So super tudi za družino in prijatelje.

3. Visoko-kakovostni materiali: Vse čutne igrače so narejene iz visoko kakovostnega silikona in hrane iz nerjavečega jekla, ki je 100% nontoxic in okolju prijazno.Te igrače so varne za otroke in bolj primerna za starejše otroke nad 7 let.

4. Visoka kakovost in trajnost: Igrače so oblikovane z novimi in lep živali, ki je zelo primerna za vašo družino in prijatelji.

Oznake: push pop mehurčki, fidget, anksioznost olajšave, pliš, fidget pop, antistress za odrasle, avtizem nakit, olje anksioznost, senzorično igrače za posebne potrebe avtizem, adhd, avtizem senzorično igrača

Nadzor priročnik
Poreklo CN(Izvora)
Primerno starost Mladina (15-35 let)
Kategorija Izdelka Katarza
Igrače za Otroke otroci,odrasli ,Otroci, Dekle, Fant ,Otrok, Dojenčkov
Starostni Razpon Odrasli
Številka Modela igrače 423
Opozorilo NOBEN
Pakiranje Pearl vrečko
Tema Šport
3C konfiguracija kategorije Igrače nad 14 let
teksturo materiala TPR
Specifikacije 27*20 cm
Darilo Božična darila, darila za rojstni dan, počitnice darila

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi