ZOAI ZAČNE Quadcopter Brnenje s Kamero, GPS 1080P FPV MINI RC Brnenje Brezkrtačnih Motorjev 5G WiFi Prenos iz Zraka Fotoaparat

€98.64

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

3.2-3.8 Podrobnosti O Dogodku

1. ZOAI ZAČNE Brneti med 3.2-3.8, dal pet zvezdic pozitiven komentar in 5 kupce kažejo (izdelek slike) po prejemu blaga in boste lahko dobili vračila $10. 2.Strankam, ki kupujejo ZOAI ZAČNE Brneti v 3.2-3.8 in delite izdelek videoposnetke na Youtubu, ali druge video spletni strani lahko dobite dodatno baterijo, kot darilo, 3.Stranke,, ki plačujejo za ZOAI ZAČNE Brneti ob 00:00 bo dobil $10 popust. 4.Stari, da stranka ZOAI ZAČNE Brneti lahko dobite zmanjšanje $10 za ponovni 【Kako priti 3.2-3.8 Končna cena?】 -Prosimo, zbiranje kuponov prvi in nato dal izdelek v nakupovalno košarico.Ko 11.11, ki prihaja , bodite čim prej.

GPS in GLONASS - Natančno lokacijo

Brushless+Oneshot - Dolgo življenjsko dobo in powerfu

1080P Full HD , ±30° ročna prilagoditev

Visoko Integrirana močno orodje za mini velikost

Neodvisni IMU modularni Natančen nadzor, končni stabilno

11.4 wH High Performance Smart Baterije Industrijske Jedro in Upravljanje Modula Stabilen in zanesljiv, 16min polet

Zložljivi design rezilo

ZAČETEK uporabe kompaktna in zanesljiva visokim izkoristkom tiho zložljive rezila.Ko rezila so zložiti, ima enako velikost, kot je mobilni telefon, in jih je mogoče enostavno dojel, z eno roko; to je izredno lahek, kot senca po osebi.Ni treba ročno unfurl rezila med vzletom.Ko se motor zažene, se bo samodejno izvajanje rezilo metanje program za unfurl in ravnotežje zložiti rezila.

Visoke intenzivnosti celostnega načrtovanja

ZAČETEK sprejema integrirano letala, ki ustreza aerodinamične strukturni design, in ali se ujema z visoke trdnosti materialov in vrhunsko površinsko obdelavo, bistveno zmanjšanje upor vetra in učinkovito izboljšanje stabilnosti letenja.Medtem, uporaba brushless motor naredi to so skokovita moč.Čeprav ima mini velikost le 227g, to še vedno lahko hover enakomerno v force-4 vetra okolje, in na vrhu hitrosti, ki lahko dosežejo 15m/s (v ATTI-S speed mode).Z močno flight control system, je lahko dosežemo natančen nadzor, zaradi česar boste zlahka uživali v hitrosti, ki plujejo pod.

Visoko zmogljiv dual-mode GPS satelitski sistem za določanje položaja – visoko natančnost v realnem času, prenos letenja položaj positioning system spozna funkcije, kot so ena ključnih seveda preobrat, out-of-avtomatski potek odprave, fixed-point let, fiksni-višina točke določanje, zraka lebdijo in samodejno naslednje za UVEDBO kontrole letenja, in lahko dosežejo seveda odklon popravek, odnos prilagoditev in določitev višine za ZAČETEK, zaradi česar let bolj stabilen.

Real-time location se samodejno posname, ko je potrebno izven, in do 18 let ali več satelitov zagotavljajo nadzor na daljavo.To lahko izgubijo stik, ko jo potrebuje, seveda preobrat.Če je signal se izgubi, ga lahko vrnete na vrnitev točko pred kratkim zabeležili s satelita Nad razdalje seveda preobrat se nanaša na samodejno seveda preobrat, ko je razdalja je presežena Low-power seveda preobrat se nanaša na potek odprave, ko moč je dovolj Ena ključnih seveda odprave ne potrebujejo nadzor, in lahko dosežejo domače skozi eno tipko

Namenjen za streljanje

INITATE opira na odlično kontrolo letenja algoritem, učinkovita kombinacija moči in gladko in stabilno lego nadzor, da bi letenja tako enostavno

Nova generacija nizke latence 1080P WIFI slika prenos ponuja izjemno barvno reducibility in veliko vidno polje,

Anti-shake 1080P full HD objektiv kamere lahko zmanjša tresenje amplitude in tresenje frekvenco, prisotna visoka kakovost slike, in da ste imeli panoramski pogled na lepo pokrajino.

Eno ključnih naslednje, ko se sproži bonusna igra, ki ji bodo omogočili samodejno sledi krmilnik počasi.To zagotavlja samodejne sledite ing, postaja iz ing svoje spremljevalne fotograf.

To vam omogoča, da spustite svoje roke in uživajo letenje in fotografiranje, ki je primerna za selfies!Inteligentni funkcijami za fotografiranje omogoča vsakomur, da postane mojster zajemanje svetlobe in sence.

Eno ključnih točko, ki obkroža, ko se sproži, bo vam omogočajo, da uporabite TRAK za nadzor obkroža smer in hitrost.

En ključ, ki plujejo, ko se sproži bonusna igra, ki ji bodo omogočili samodejno leteti daleč nazaj in zgoraj

360° panoramski obkroža, ko se sproži, bo omogočala, da se vrti počasi okoli krmilnik.

Z desno roko gesta fotografiranja, je lahko nekaj prizorov inteligentno identificirane

Z 2,4 G/5 G dvojno frekvenco v realnem času slika menjalnik, je mogoče uresničiti brez izgub prenosa v območju 300 metrov (prenos na daljavo bo več v zraku okolje)

Na dva načina mobilni telefon APP in daljinski upravljalnik, ki lahko uresniči delovanja za fotografiranje, snemanje in krmarjenje

Način letenja

Način določanja položaja GPS-varno letenje, natančen kazalec in hitra položaja

ATTI odnos način - avtonomni nadzor in prostega letenja, ko ni signala satelita

ŠPORT sport mode-open dovoljenje, omejitve odklepanje in konkurenčno polet

Barvita in neodvisnega načrtovanja, majhen in priročen za izvajanje, z le 227g

Motnega, brizganje proces omogoča vizualni učinek hladilnik in ročno počutili bolje

To lahko prosto letenje v pravni letenja območje brez registracije

Ultra-high integracije in integrirano projektiranje kontrole letenja, elektronski krmilnik in daljinsko upravljanje sistema

Zložljivi rezila za enostavno shranjevanje

V kombinaciji z VR oprema (v prodaji posebej), omogoča vam, da uživate v prijetno let od prvega vidika FRV, ki podpira priključenih več naprav skupaj, in omogoča gledanje čudovito in razburljivo letalske fotografije z vaše playmates in deliti pokrajino vzdolž poti.

Preprost in enostaven za nadzor

To je neodvisno kodo ID, in lahko dosežejo let po ustanovitvi, brez potrebe dolgočasno kodo za kalibracijo.Daljinski upravljalnik ima dve vgrajeni dušilke načini, ki jih lahko nastavite poljubno.

Oznake: brushless motor, fotoaparat brezpilotna letala, brushless motor rc, quadcopt, brnenje s 4k kamere in gps, ls mini brnenje, ol quadcopter, fpv 3, brnenje poklicno, brnenje

Medosno 170
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Slikovnih pik 5 milijonov
Fotografiranje Iz Zraka Da,
Čas Letenja Drugi
Daljinsko Razdalja 300
Lastnosti Fotoaparata 1080p HD Video Snemanje
Kamera Povezovanje Fotoaparata Vključen
Objektiv FOV115°
Senzor velikosti 1/6.0 cm
WIFI delovna frekvenca 2,4 GHz-2.48 GHz;5 G
Povezovanje Wi-Fi Povezava
GNSS GPS/Glonass
Številka Modela ZAČETEK

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi