3000mm HIWIN linearno vodilo železniškega HGR15 iz tajvana

€111.07

Ocena 

Novo

Na zalogi

Daj v skupno rabo

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,Smo zagotoviti vsa vaša vprašanja bodo prejeli našo pozornost odgovor.

1.Kupci lahko dobili linearno vodilo 10-15 dni za dostavo po vrstnem redu je treba plačati.imamo veliko zalog blaga ,dostava blaga potrebujejo 3-7 delovnih dni,vljudno Prosim poskrbi vaše naročilo vnaprej!

2.Linearno vodilo ne sme vsebovati nobenih dodatkov, kot so linearni, glib je za eno linearno vodilo( blok) samo.Nekatere linearne vodnik treba peticoat ,smo tudi prodajali, bi vam najboljše in omnibearing storitev.

3.linearni priročniku, se lahko izvede na Tajvanu.Prosim, dajte mi svoje exactitude velikost in podrobnosti ob naročilu .in zelo smo zadovoljni, da bi linearno vodilo zelo fit z vami.

1.Radi bi, da pošljete linearni slik na vaš e-poštnih sporočil pred pošiljanjem blaga,tako da smo lahko določi leglo ste dont všeč in bi linearnih vodil odlično, ko boste dobili fresses.To je dobro za nas,bi lahko dobili linearnih vodil res všeč.Vendar pa se morate teel me vaš e-poštni naslov.

2. Lahko bi morala večina vaše zahteve, kot so express company,zdaj smo bili skoraj uesed www.atticus.si Sredini logistiko.smo lahko, kot ste rquest.lahko naredimo najboljše za vas

3. 100% Popust po naročila.mi lahko sprejmete 30 Popust po naročila.

Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o naših na voljo velikosti.

To lahko naredite tudi plačilo na spletu s kreditno,

prav tako lahko pošljete naš bančni račun z TT ali Western Union.

Radi bi, da izbira DHL .UPS .EMS kot express ,

če imate kakšne posebne zahteve glede družba express, prosimo, povejte nam.

Preklic Naročila

Zavedamo se, da naročanje linearno vodilo železniškega za vaš poseben stroj, ki je pomembno za podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno poudariti, da je naš linearni priročniku, so originalni, da bi, in ko je postopek ustvarjanja se je začelo materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, je še vedno časa, da bi vaš um.Prosimo, obrnite se na naš preklica spodaj za podrobnosti.

Naše Odpovedi Politike

- Naročil prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila* upravičene bodo za polno nadomestilo.

- Naročil prekličete v 1-3 dneh po potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

- Naročil odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

- Ko je vaše naročilo je bilo poslano, ga ni več mogoče preklicati.

Vrnitev Za Zamenjavo ali Vračilo kupnine

Vaše zadovoljstvo je izrednega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da linearni vodič je bil narejen za vaš o rder specifikacije.Poskusite na vaše linearno vodilo v najkrajšem možnem času, ne da bi odprli .

Če ste se vračajo ali izmenjavo linearno vodilo ali dodatki, prosimo, prepričajte se, da so v originalni, nepoškodovani in pritrjena.

Ko boste dobili blaga, prosimo, da nam vaše mnenje, tako da lahko naredimo nekaj izboljšav in lahko zagotovi boljšo storitev.Vaše povratne informacije, bi bilo zelo greatful.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije,mi bi radi razpravljali problem in našli najboljšo pot za nas.

Oznake: cr10, fep, lineare vodnik po železnici, tajvanski, zamuda, hgh15, 3d tiskalnik mainboard kit, vijak t12, linearni guid železnici, picatinni železnici

Vodnik Širina ali Premer 15
Številka Modela hgr15
Vodnik Dolžine 100mm-6000mm
Kakovost hiwin
kraj izvora Tajvan

Brezplačna dostava

Morda vam bo všeč tudi